Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 26 april 2024
zeer lichte bewolking 12° Zeer lichte bewolking

Vanaf vrijdag 13 december: vier weken Winterterras in het Oranjepark

Donderdag 24 oktober 2019, 21:58u

Vanaf vrijdag 13 december: vier weken Winterterras in het Oranjepark

 

De voorbereidingen voor vier wekenlang Winterterras in Vlaardingen zijn in vergevorderd stadium. Het plan is een heuse kunstijsbaan met ‘warme tent’ te laten verrijzen in het Oranje park vanaf vrijdag 13 december. De kunstijsbaan is besteld, aanvragen voor de vergunningen ingediend, en de gemeente heeft aangegeven positief tegenover de plannen te staan.

 

Het Winterterras wordt voorzien van een horecagelegenheid in gezellige, winterse sferen die apart te bezoeken is. Er komt er een overdekte ijsvloer van 450 m2 en een unieke skateway van 140 meter lang in de openlucht. De ijsbaan is vooral gericht op recreanten en er worden tal van activiteiten georganiseerd voor uiteenlopende doelgroepen.

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<


Winterterras 2019 IJsbaan


Cees Oosterom, voorzitter van de Stichting Winterterras: “We zijn het programma op dit moment aan het invullen. Er komt een Stille Disco, curling-wedstrijden, thema-avonden voor jong en oud, en ook voor oudejaarsavond hebben we iets bijzonders in petto. In de komende weken zullen we meer en meer van het programma bekend maken.”

 

Dankzij de financiële ondersteuning van de gemeente Vlaardingen en het Fonds Schiedam-Vlaardingen krijgen basisscholen uit Vlaardingen gratis toegang tot het Winterterras. Het merendeel van de basisscholen heeft al gereserveerd. Ook het Vlaardingse bedrijfsleven omarmt de plannen, een flink aantal ondernemingen heeft zich al gemeld om het Winterterras te ondersteunen.

Meer informatie op www.winterterras.nl.

 


Winterterras 2019 Artist Impression


3387 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 24 oktober 2019, 22:05