Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Dinsdag 18 februari 2020
zwaar bewolkt Zwaar bewolkt

Bibliotheek Vlaardingen gaat verder met bibliotheken Maassluis en Midden-Delfland als Bibliotheek de Plataan

Donderdag 3 oktober 2019, 00:08u

Bibliotheek Vlaardingen gaat verder met bibliotheken Maassluis en Midden-Delfland als Bibliotheek de Plataan

 

Dinsdagmiddag 1 oktober was het dan zover, tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Bibliotheek Vlaardingen met medewerkers, wethouders Bart de Leede (Vlaardingen), Corine Bronsveld (Maassluis) en Wendy Renzen (Midden-Delfland) en genodigden werd de nieuwe bibliotheekorganisatie voor deze drie gemeenten gepresenteerd. De naam die gekozen is voor de nieuwe organisatie is Bibliotheek de Plataan. De Plataan staat symbool voor Kennis, Wijsheid en Vreugde van de geest.

 

De nieuwe Bibliotheek

De afgelopen jaren is hard gewerkt aan het samengaan van de Bibliotheken van Vlaardingen en Maassluis | Midden-Delfland. De Bibliotheek Vlaardingen, tot nu toe een gemeentelijke afdeling, is hiermee verzelfstandigd en gaat verder in de Plataan. De nieuwe organisatie is door deze fusie krachtiger, toekomstbestendiger, efficiënter en kan daardoor de uitdagingen die de nieuwe tijd biedt nog beter aan.

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<Vlnr: wethouder Wendy Renzen (Midden-Delfland), Wouter van Heiningen, directeur-bestuurder Bibliotheek de Plataan, wethouder Corine Bronsveld (Maassluis), Margareth Bles, interim manager Bibliotheek Vlaardingen en wethouder Bart de Leede (Vlaardingen)


 

Klanten en acties

Wat verandert er? Behalve de naam krijgt de nieuwe Bibliotheek een nieuwe website en worden de mogelijkheden uitgebreid. Zo wordt het maandabonnement ingevoerd (Vlaardingen) en is het abonnement tot 18 jaar gratis (Maassluis en Midden-Delfland). Deze feestelijke gebeurtenis willen we met iedereen vieren en daarom zijn er tot 31 december 2019 acties. Een nieuw abonnement: twee maanden gratis erbij. Overstappen op automatische incasso: eenmalig € 4 korting. En voor al onze klanten in de vestigingen ligt een cadeautje klaar.

Meer informatie www.debibliotheekdeplataan.nl

 

 


Wouter van Heiningen, directeur-bestuurder Bibliotheek de Plataan, verricht de openingshandeling


Berichtbron Bibliotheek Vlaardingen / fotografie Cees Groen


383 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 3 oktober 2019, 00:21