Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Dinsdag 22 oktober 2019
licht bewolkt 13° Licht bewolkt

Goede prestaties ZVVS Masters

Maandag 30 september 2019, 22:05u

 

Na een lange zomerstop togen 10 ZVVS Masters naar Papendrecht voor de eerste Regio west Open Masters wedstrijd.

 

Conny Boer – Buijs, Inge Deutz, Joyce Brummelkamp, Helena Mels, Chantal van der Vaart, Willem Putter, René de Jong, Jeroen Hoeksel en Gertjan van der Vaart lieten zien dat ze er na een lange vakantie weer staan.

 

Op de diverse afstanden werden er in de diverse leeftijdscategorieën eerste plaatsen binnen gehaald bij zowel de dames als de heren. Zo behaalde Gertjan van der Vaart, Willem Putter en Conny Boer – Buijs [65+] de 1ste plaats op de 100m wissel, en Joyce Brummelkamp behaalde op deze afstand de 2de plaats. Chantal van der Vaart behaalde de 1ste plaats op de 50m Vrij. Helena Mels behaalde de 2de plaats, Jeroen Hoeksel behaalde op deze afstand de 4de plaats.

 

Joyce Brummelkamp behaalde de 1ste plaats op de 50m rug.

 

René de Jong en Helena Mels zwommen naar de 1ste plaats op de 100m school, en Inge Deutz en Gertjan van der Vaart werden 4de op deze afstand.

De dames [Conny Boer – Buijs, Joyce Brummelkamp, Helena Mels en Chantal van der Vaart] en de heren [Jeroen Hoeksel, Willem Putter, René de Jong en Gertjan van der Vaart] estafette 4 x 50m vrij werden 1ste Jeroen Hoeksel zwom naar de 1ste plaats op de 100m rug. Conny Boer – Buijs werd 1ste en Chantal van der Vaart werd 2de op de 50m vlinder. René de Jong en Willem Putter werden 1ste, Gertjan van der Vaart werd 3de, Chantal van der Vaart werd 2de en Inge Deutz werd 4de op de 100m school. Helena Mels werd 1ste op de 50m school.

 

En op de afsluitende estafette wedren de dames 1ste en de heren werden helaas gediskwalificeerd.

Al met al mogen de ZVVS masters terug kijken op een prima wedstrijd, en kunnen ze zich weer gaan richten op de volgende wedstrijd. Voor een aantal zal dat 9 november zijn voor een aantal zal dat pas bij de volgende ROM wedstrijd zijn op 1 december in zwembad de Kulk te Vlaardingen.


berichtbron Gertjan van der Vaart


220 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 30 september 2019, 22:07