Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Woensdag 17 april 2024
half bewolkt Half bewolkt

Pokertoernooi in Partycentrum Prikkewater

Donderdag 26 september 2019, 18:44u

Pokertoernooi in Partycentrum Prikkewater

 

Woensdag 30 oktober 2019 is de Pokeren.nl Poker Series te gast in Vlaardingen. We spelen net als in de voorgaande jaren in Partycentrum Prikkewater. Het toernooi begint om 19:30 en zal tot ongeveer 0:00 duren.

 

Deelname kost €12.95 en iedereen van zestien jaar of ouder kan zich inschrijven. Er is een late instroom tot 21:00, voor spelers die om 19:30 nog niet aanwezig kunnen zijn. De Poker Series is uitermate geschikt voor recreatieve pokerspelers. Je hoeft dus helemaal geen ervaring te hebben om aan onze toernooien mee te doen. We spelen ieder toernooi met vaste delers.

>> artikel gaat verder onder de video <<


Aftermovie Pokeren.nl Poker Series Seizoen 4


 

Pokeren.nl Poker Series Seizoen 5

Het toernooi in Vlaardingen maakt onderdeel uit van het vijfde seizoen van de Pokeren.nl Poker Series. Het is de bedoeling om in 2019 zo’n 50 voorrondes te gaan organiseren. Tijdens voorrondes kunnen spelers zich voor de grote finale of halve finale plaatsen. Bij het verdelen van de tickets kijken we naar de beste 10% van de spelers. Bij 101 spelers zijn er 11 tickets. De chipleader bij het bereiken van de beste 10% gaat als winnaar direct naar de finale. Daarna spelen we het toernooi uit in Turbo variant. De speler die als laatste met alle chips overblijft mag aan het einde van het seizoen in ieder geval alle drie de halve finales spelen.

 

Tijdens het spelen van de voorrondes verdienen spelers ook punten voor de Poker Series Ranking. Aan het einde van het seizoen plaatsen de beste 36 spelers zich automatisch voor de Ranking finale. Richard Oosterom die de ranking finale van seizoen 3 op zijn naam schreef is in november 2018 met Team Pokeren.nl in Las Vegas geweest.

 

Winnaar in Team Pokeren.nl

De winnaar van de Poker Series krijgt een plekje in Team Pokeren.nl. Als ambassadeur voor onze website ga je een jaar lang met de andere leden van het team op pad om nationale en internationale pokertoernooien te bezoeken. Dat een pokeravondje voor €12,95 het begin van je pokercarrière kan zijn bewees Julian Hazelhof in 2017. Hij won de grote finale van het tweede seizoen en speelt sindsdien voor Team Pokeren.nl. Tijdens een €880 Event van de Rotterdam Poker Series in Holland Casino wist hij maar liefst €16.000 te winnen.

 

Voor meer info en inschrijven, KLIK HIER

 

Wilt u de ruim 11 uur durende "Pokeren.nl seizoen 4 Finale" video zien ? Klik dan HIER


1010 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 26 september 2019, 18:54