Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Donderdag 25 april 2024
zeer lichte bewolking Zeer lichte bewolking

Creatieve werkdag ‘Family for a Day’

Dinsdag 24 september 2019, 21:36u

Creatieve werkdag ‘Family for a Day’

 

Op zaterdag 5 oktober is er in De Windwijzer een speelse creatieve werkdag rond het thema ‘familie’. De dag duurt van 10.00 – 16.00 uur

 

Kríjg je er zo maar gratis en voor niets een zus(je) bij, blijkt ze wel héél stoer. Of kijkt ze alleen maar zo? Ook dol op familieverhalen? Of verzin je ze waar je bij staat? De Windwijzer is steeds meer de plek waar verhalen voor het oprapen liggen. Stadsbewoners met uiteenlopende achtergronden en uit diverse culturen ontmoeten elkaar, kleding en boeken wisselen van eigenaar via de unieke weggeefwinkel.

 

Precies met dit materiaal gaan beeldend kunstenaar Mirjam Boomert, verhalenliefhebber Marleen Bos en fotograaf Rob van Herwaarden aan het werk en nodigen liefhebbers uit voor een creatieve en verrassende workshop. We gaan al pratend en luisterend, spelend en verbeeldend het thema ‘familie’ verkennen en zelf gezinnen en families vormen ‘voor één dag’, die hun eigen verhaal gaan schrijven en uiteindelijk samen in een familieopstelling op de foto komen. Mooi aangekleed met kleding uit de weggeefwinkel.

 

Ter inspiratie kijken we naar enkele fragmenten uit familiefilms, stellen ter plekke nieuwe ‘families’ samen, zoeken passende kleding uit, luisteren naar bijzondere, ontroerende en wellicht hilarische familieverhalen én, als iedereen zijn en haar rol heeft, wordt de ‘family for a day’ geportretteerd. De familiefoto’s worden aan het eind van de dag gepresenteerd en die ontvang je digitaal thuis.

 

Kosten van deelname zijn € 10,- (dat is inclusief koffie, thee en lunch).

Je kunt je voor de dag aanmelden via: info@dewindwijzer.nl.

 

De Windwijzer - Schiedamseweg 95 - 3134 BD Vlaardingen - tel. 010 - 434 78 87



1188 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 24 september 2019, 21:39