Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Donderdag 25 april 2024
bewolkt Bewolkt

Zondag 6 oktober : Keverdag in Vlaardingen

Vrijdag 20 september 2019, 10:14u

Zondag 6 oktober : Keverdag in Vlaardingen


Zondag 6 oktober zal het Veerplein en Schoutplein in Vlaardingen van 11:00 tot 17:00 uur vol staan met nostalgische Volkswagen Kevers en busjes. Er worden zo'n 100 tot 150 klassieke VW's verwacht. Het evenement is vrij toegankelijk.

 

Liefhebbers van luchtgekoelde Volkswagens kunnen op deze dag informatie uitwisselen en elkaar beter leren kennen. Naast het brede scala aan klassieke Volkswagens, zullen er ook genoeg activiteiten zijn voor een vermakelijke dag. Zo is er een "Concour d'Elegance" (de mooiste auto's worden gekozen door een jury) en staan er oude VW's waar je eten en drinken kunt kopen.

Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd en zij kunnen zich laten schminken.

 

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<



De afgelopen twee jaren stonden ze er ook. Een bonte nostalgische Volkswagen verzameling, met vele verschillende luchtgekoelde types kevers en busjes. Een lust voor het oog van iedere auto liefhebber.

 

De eerste editie in 2017 van Kever Club Nederland regio Zuid-Holland was meteen een groot succes op het Vlaardingse Veerplein. Daarom komen zij nu elk jaar graag weer terug met hun bolides.

De Gemeente Vlaardingen verleende ook dit jaar graag weer haar gastvrijheid aan de leden van de Keverclub. Dit met het idee om de Keverdag tot een jaarlijks terugkerend evenement te laten worden.


fotografie Cees Groen


1356 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 20 september 2019, 10:16