Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Donderdag 28 maart 2024
zeer lichte bewolking 10° Zeer lichte bewolking

Zaterdag 29 september - Korendag in winkelcentrum de loper

Zaterdag 15 september 2018, 22:26u

Zaterdag 29 september laten maar liefst veertien koren uit de regio u in Winkelcentrum de Loper graag het beste uit hun repertoire horen. U komt toch ook?

 

Er staat een groot podium op het grote plein en er is ruime zitgelegenheid. Ook aan eten en drinken is gedacht. Luister, geniet, zing mee op de Korendag van De Loper!

U bent welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur.

 

Hieronder stellen de koren zich graag even kort aan u voor:



Popkoor Pleasure 10.00 – 10.20 uur / podium op het grote plein


Dit Schiedams koor werkt met het ‘vocalvizi’ systeem. Dit is een eenvoudig systeem waarbij de leden geen notenschrift hoeven te lezen. Iedereen is welkom. Het repertoire bestaat uit bekende popnummers.



Happy Days 10.30 – 10.50 uur / podium op het grote plein


Gospelkoor Happy Days uit Maassluis zingt al sinds 2000 om hun spirituele boodschap met de wereld te delen.



Zanggroep Ratatouille 11.00 uur – 11.20 uur / podium op het grote plein


Ratatouille betekent mengelmoes en staat voor de afwisseling en variatie. Zang en choreografie worden één geheel, zodat je je oren én ogen goed de kost kunt geven! Van pop tot jazz, van gospel tot wereldmuziek, a capella of met begeleiding, Ratatouille maakt er een vijfstemmig feestje van!



Shantykoor Vlaardingen 11.30 uur – 11.50 uur / podium op het grote plein


Een groep enthousiaste zangers die al zingend alle facetten van het zeemansleven vertolkt.



Gospelkoor Expression 12.00 uur – 12.20 uur / podium op het grote plein


Gospelkoor Expression is een groep enthousiaste mensen. Door middel van het zingen en spelen van gospelmuziek en andere eigentijdse liederen met een boodschap, laten zij iets horen van de liefde en de goedheid van God.



Vlaardings Musical Gezelschap 12.30 – 12.50 uur / podium op het grote plein


Het Vlaardings Musical Gezelschap is een groep enthousiaste mensen die er met elkaar naar streeft ieder anderhalf jaar één of meerdere zelfgemaakte musicals op te voeren. Natuurlijk gaat dat niet zomaar en kunnen ze dat zeker niet alleen. Ze prijzen zich dan ook gelukkig met hun artistiek team bestaande uit de muzikaal leider, regisseur en choreograaf, die alle drie de kunst verstaan om op een vooral gezellige, prettige (en soms pittige) manier het allerbeste uit het gezelschap te halen op het gebied van zang, spel en dans.



Popkoor Diamond 13.00 – 13.20 uur / podium op het grote plein


Dit koor is gelieerd aan het Charles Vermeer ZangInstituut uit Capelle aan den IJssel en brengt swingend poprepertoire van de jaren ’60 tot heden.



Jeugdmusicalkoor Applaus 13.30 – 13.50 uur / podium op het grote plein


Wat ooit begon als projectkoor is uitgegroeid tot een volwaardig jeugdmusicalkoor. Ca. 50 meisjes en jongens in de leeftijd van 8 tot 18 jaar brengen elke twee jaar een grote productie uit.



Zanggroep Ladies on Stage 14.00 – 14.20 uur / podium op het grote plein


Een uitbundige groep vrouwen uit Vlaardingen, Schiedam en Maassluis die graag met elkaar zingt en optreedt, brengt een repertoire dat bestaat uit bekende pop-,rock-en disconummers van vroeger en nu



Vlaardingse Smarties 14.30 – 14.50 uur / podium op het grote plein


De Vlaardingse Smarties is een vrolijk enthousiast koor dat Nederlandstalige liedjes van nu en vroeger te gehore brengt. Kun je zingen zing dan mee!



The Messengers 15.00 – 15.20 uur / podium op het grote plein


Zij brengen graag een muzikale boodschap met een sprankje hoop en een beetje licht bij de mensen. Dit doen zij vol overtuiging door swingende gospel, rock of een rustige ballad.



Stand Together 15.30 – 15.50 uur / podium op het grote plein


Zij laten u met veel enthousiasme genieten van hun divers repertoire van popsongs, musical- en filmmuziek tot evergreens.



Waterwegkoor  13.00 – 14.00 uur / Mobiel programma op de hoogte van café De Inloop


Uit de eerst stad aan de Waterweg komt dit koor dat gezellig Nederlandse repertoire zingt waarbij het winkelend publiek van harte wordt uitgenodigd om mee te zingen; onder het motto samen zingen geeft veel plezier.



Mainport Barbershop Singers 14.00 – 15.00 uur / Mobiel programma op de hoogte van café De Inloop


Dit Rotterdamse mannenkoor zingen a-capella in harmony vierstemmige songs die een lust zijn voor het oog en het oor! Zij nemen u mee terug naar vroeger tijden maar verrast ook met songs van niet zo lang geleden.



4721 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 15 september 2018, 22:59