Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Dinsdag 28 januari 2020
zwaar bewolkt Zwaar bewolkt

Koetsenrit zoekt toezwaaiers

Vrijdag 6 september 2019, 09:04u

Koetsenrit zoekt toezwaaiers

 

Zondagmiddag 8 september wordt voor de 15de keer de koetsenrit gereden. Een prachtig moment voor mensen met een beperking, die zo een leuke middag beleven. De organisatie hoopt ook dit jaar op een hoop toeschouwers langs de weg, zodat er met z’n allen flink gezwaaid kan worden !!

 

Er rijden dit jaar ongeveer 14 koetsen met genodigden uit verschillende huizen met hun begeleiders. De rit start om 13:00 uur vanaf Manege Die Flardingha. De rit gaat dan eerst richting Stadsboerderij Holywood, alwaar een ijsje wordt gegeten en de genodigden even op adem kunnen komen.

Daarna wordt de rit voortgezet naar de Westhavenkade. Hier zullen alle cliënten en hun begeleiders uitstappen om te genieten van een drankje bij Alba’s. Dat wordt natuurlijk feest daar !!

 

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<De koetsen vertrekken dan leeg richting het hof, waar ook voor zowel koetsier als paard een heerlijk verkoelend drankje staat te wachten en broodjes haring.

 

Wanneer iedereen weer zover is bij Alba’s, vertrekken de koetsen richting de Westhavenkade en na het ophalen aldaar gaat de rit vervolgen terug richting Manege Die Flardingha. Als afsluiter kunnen zij daar nog lekker frietjes eten.

 

De dank van de organisatie gaat uit naar al hun vrijwilligers en de sponsoren Alba’s, Het Hoogertje, Zuidvliet, Westland isolatie, DSH sportprijzen Monster en Treurniet. Zonder hun zou deze dag niet mogelijk zijn.

 719 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 6 september 2019, 09:09