Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zondag 19 januari 2020
zwaar bewolkt Zwaar bewolkt

Picknickconcert Buurtpodium Burgemeester de Bordesplein

Woensdag 4 september 2019, 23:13u

Picknickconcert Buurtpodium Burgemeester de Bordesplein

 

Neem je klapstoel, kussen of kleedje en picknickspullen mee op zondag 8 september vanaf 13.00 uur tot 15.30 uur. Zoek een mooie plek op het Burgemeester de Bordesplein rondom het Buurtpodium en geniet van de optredens !

 

Er treed als eerste voor u op ACOUSTIC SUN, een muzikaal popduo bestaande uit Emmy van Boven (zang/piano) en Lieke van der Zon. (zang/gitaar)

Zij hebben een muzikale klik als het gaat om songwriting. Van vrolijk naar gevoelig en als zeer vernieuwend te definieren.

 

Hierna is het de beurt aan CATSCRATCH Kees Kingsize en Evert Willemstijn, een uniek swingend duo met contrabas, gitaar en zang.

Zij spelen een prettige all around blend van swingende jazz, Gouwe Ouwe (hits van the Thirties tot the Seventies) gemixed met romantische Old Time Blues en vrolijke Calypso’s.

 

De picknickconcerten en andere, door het Bewonersplatform Oud Ambacht, georganiseerde activiteiten op “het pleintje” blijken inmiddels een goed, nieuw alternatief om wijkbewoners weer naar het hart van Oud Ambacht te krijgen en elkaar te ontmoeten!

Komt allen kijken, beleven en vooral genieten !!306 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 7 september 2019, 00:49