Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Dinsdag 23 april 2024
bewolkt Bewolkt

Heropening Weggeefwinkel De Windwijzer

Woensdag 4 september 2019, 22:47u

Heropening Weggeefwinkel De Windwijzer

 

Vrijdag 13 september wordt de weggeefwinkel in De Windwijzer aan de Schiedamseweg 95 officieel heropend. Met man en macht is er de afgelopen maanden gewerkt aan het opknappen en herinrichten van de weggeefwinkel. Er is door het team en verschillende beroepskrachten hard gewerkt om de winkel een professionele uitstraling te geven.

 

Er is nu een duidelijke scheiding gekomen tussen de balie waar spullen ingeleverd kunnen worden en de winkel. Ook is er een aparte verkoopbalie is gekomen die de jaarlijkse rommelmarkt zal vervangen. Hier worden de speciale spulletjes die gebracht worden verkocht tot een maximum van € 5.00 per stuk. De opbrengst komt ten goede aan activiteiten, georganiseerd door De Windwijzer.

 

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<



Maximaal 7 artikelen gratis per dag

Wat ook nieuw is, is dat mensen niet meer dan zeven artikelen per dag mee mogen nemen, om andere mensen ook een kans te geven en om handelaren tegen te gaan.

 

De Weggeefwinkel, die inmiddels al bijna 10 jaar bestaat, kan men spullen die men kwijt wil afleveren en anderen kunnen dat gratis meenemen. Op die manier wordt hergebruik gestimuleerd en verspilling tegengegaan. Bovendien biedt het mensen met een kleine beurs de mogelijkheid om voor niets of voor weinig te winkelen.

 

Wellicht bent u inmiddels erg nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat ?

Wij zien u dan graag op de officiële opening op vrijdag 13 september tussen 15.00 en 17.00. Inloop is vanaf 14.45 uur.

De opening zal verricht worden door wethouder Jacky Silos, m.m.v. Anne Kuiper van circusschool Hannes en de muziekgroep ‘Moods’

 

Op zaterdagochtend 14 september is er een opening voor publiek van 09.30 tot 12.00 uur

Vanaf maandagochtend 16 september is de weggeefwinkel weer wekelijks open van 09.30 tot 12.00 uur.


berichtbron De Windwijzer


1375 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 4 september 2019, 22:52