Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Donderdag 18 april 2024
licht bewolkt 11° Licht bewolkt

KLIK vrijwilligers Vlaardingen zoekt: Coach weekendschool Petje Af

Zaterdag 13 juli 2019, 00:03u

KLIK vrijwilligers Vlaardingen zoekt: Coach weekendschool Petje Af

 

Je kunt niet de hele wereld veranderen maar wel de wereld van iemand anders

 

In de gemeente Vlaardingen zet een derde van de inwoners zich al vrijwillig in en daar zijn we heel trots op. Vrijwilligers maken namelijk ontzettend veel mede-mogelijk, zoals sportwedstrijden, evenementen en werk in de zorg. Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Kortdurend of wekelijks, met mensen of met dieren. Word ook vrijwilliger en maak het verschil voor een ander!

Kijk op www.klikvrijwilligers.nl en zie wat je kan betekenen.

 

GEZOCHT : Coach weekendschool Petje Af

Weekendschool Petje Af is een inspirerende omgeving voor nieuwsgierige kinderen van 10 tot en met 14 jaar om hun talenten en (beroeps) mogelijkheden te laten ontdekken. Zo zijn er lessen van gastdocenten, worden bedrijven bezocht en culturele/sportieve uitjes georganiseerd.

Als coach begeleid je een groep tijdens het programma en onderhoud je contact met de ouders.

 

Heb je een pedagogische achtergrond en/of ervaring met de doelgroep?

Ben je één keer per maand op zondag van 11.00 tot 15.00 uur beschikbaar in de periode van september tot en met juni? We zien je enthousiaste reactie graag tegemoet.

Na verschillende bijeenkomsten en trainingen met collega-coaches ben je klaar om jouw bijdrage te leveren aan de toekomst van een nieuwe generatie.

 

Neem contact op
Heb je vragen of wil je adviezen wanneer je vrijwilligerswerk zoekt? Of wil je weten hoe je vrijwilligers inzet en organiseert? Neem contact op met ons.

Maak een afspraak of loop eens bij ons binnen aan de Waalstraat 102. Of kijk op op www.vlaardingen.nl/klik, mail naar klik@vlaardingen.nl of bel (010) 248 4000.

 

 

berichtbron KLIK vrijwilligers Vlaardingen



1434 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 13 juli 2019, 00:08