Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Dinsdag 22 oktober 2019
lichte regen 13° Lichte regen

Nieuwe buitenspeelplaats kindcentrum de Ark geopend

Woensdag 3 juli 2019, 23:51u

Ondernemersvereniging Holy en Ondernemersfonds Vlaardingen openen buitenspeelplaats kindcentrum de Ark

 

Donderdagmiddag 27 juni is het eerste schoolproject officieel geopend. De Ondernemingsvereniging Holy heeft dit project samen met het Ondernemersfonds Vlaardingen gerealiseerd.

 

De officiële opening van de nieuwe buitenspeelruimte voor de allerkleinsten van Kindcentrum de Ark in het bijzonder, werd even na 15.30 uur verricht door een peuter van het kindcentrum, samen met de voorzitter van het Ondernemersfonds Vlaardingen Dirk Jan van de Weerdt en bestuurslid van de Ondernemingsvereniging Cor Huis in’t Veld.

 

Na het doorknippen van de vrolijke zelfgemaakte slinger volgde er nog een dansoptreden van een groepje peuters met hun begeleiders.

 

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<Buiten spelen & bewegen

 

Buiten spelen en bewegen is gezond en goed voor de ontwikkeling van kinderen. Dit blijkt ook diverse onderzoeken van de universiteiten.

 

Deze nieuwe buitenspeelplaats past perfect binnen deze filosofie’’, aldus Linda van der Vis, teamleider bij Integraal Kindcentrum De Ark.

Daarom zijn wij heel blij met dit initiatief van Ondernemersvereniging Holy en het Ondernemersfonds Vlaardingen. Wij en alle kinderen en ouders zijn hun dankbaar dat zij dit hebben gerealiseerd voor Vlaardingse kinderen.''216 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 3 juli 2019, 23:56