Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zondag 15 september 2019
half bewolkt 13° Half bewolkt

Docent Will van Wijk 55 jaar in het onderwijs

Woensdag 12 juni 2019, 08:47u

Will van Wijk met leerlingen van Lentiz | LIFE College


Docent Will van Wijk 55 jaar in het onderwijs

 

Het is feest bij Lentiz | LIFE College. Docent Will van Wijk is 55 jaar geleden begonnen in het onderwijs en viert zijn 55-jarig jubileum.

 

Op 8 juni 1964 begon Will van Wijk zijn loopbaan in het basisonderwijs bij de Prinses Marijkeschool in Schiedam en gaf vervolgens les aan leerlingen van de Koningin Wilhelminaschool, de Prinses Margrietschool en de Prinses Julianaschool. Op 1 augustus 1994 stapte Will van Wijk over naar het voortgezet onderwijs, waar hij een aanstelling kreeg bij de rechtsvoorgangers van Lentiz: CSG Aquamarijn en Accent College. Sindsdien werkt hij bij Lentiz | LIFE College in Schiedam.

 

Burgemeester Cor Lamers laat enthousiast weten dat de hele loopbaan van Will van Wijk gekenmerkt is door de passie voor onderwijs en voor de leerlingen. Lentiz | LIFE College is er trots op dat hun docent Will van Wijk in 55 jaar aan verschillende generaties kinderen en jongeren les heeft gegeven. Will van Wijk heeft hiermee bij veel Schiedammers het verschil gemaakt in hun schooltijd.


250 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 12 juni 2019, 08:51