Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zondag 15 september 2019
half bewolkt 11° Half bewolkt

Fred van Pamelen twee keer gelauwerd voor jarenlange inzet VFC

Maandag 10 juni 2019, 08:51u

Fred van Pamelen twee keer gelauwerd voor jarenlange inzet VFC

 

Afgelopen weekend, tijdens het 40e internationale jeugdtoernooi van VFC, werd Fred van Pamelen twee keer in het zonnetje gezet.

 

Zilveren haringspeld

Bij de opening van het toernooi was het burgemeester Annemiek Jetten die Fred in het zonnetje zette en hem de zilveren haringspeld van de gemeente Vlaardingen opspelde. Zij bedankte Fred voor zijn tomeloze inzet voor VFC.

 

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<Fred heeft de afgelopen 32 jaar tal van functies bekleed of meegeholpen aan met name jeugdactiviteiten. Zo was hij leider, spelleider, scheidsrechter, lid van de jeugdcommissie, (mede)opsteller van het plan om zelf spelleiders/scheidsrechters op te leiden, het internationale jeugdtoernooi waar hij verenigingen vastlegde en de contacten mee onderhield, omroeper, mede schrijver van het meerjarenbeleidsplan, mede oprichter van de commissie sport en respect, klusser, schrijver van verslagen van zondag 1.... Kortom, teveel om op te noemen.

 

Zilveren KNVB speld

Aan het einde van het toernooi kreeg Fred nog een speld. Door een afgevaardigde van de KNVB kreeg hij voor al zijn activiteiten de zilveren KNVB speld met bijbehorend  certificaat.

Het is Fred van harte gegund. Hij zal niet verloren zijn voor de club maar een stapje terug gaat hij zeker doen.

 

Fred, namens VFC nogmaals bedankt voor alles wat je voor de club hebt betekend en alvast bedankt voor wat je nog blijft doen.

 

berichtbron VFC Vlaardingen266 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 10 juni 2019, 08:53