Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zondag 15 september 2019
half bewolkt 11° Half bewolkt

Everlyne Mostert zoekt kinderboeken, liefst heel veel voor haar zwerfboekenkast

Zondag 9 juni 2019, 19:45u

Everlyne Mostert zoekt kinderboeken, liefst heel veel voor haar zwerfboekenkast

 

Kinderzwerfboek-station bij Acteer en Meer

 

Sinds 1 juni staat bij Acteer en Meer (Jan de Rooijstraat 5 / Westwijk) een Kinderzwerfboek-station. Een kast vol met kinderzwerfboeken. Je kan hier een boek uitzoeken om thuis te lezen en daarna weer uit zwerven sturen. Of je kan een eigen boek brengen dat een ander kind mag lezen. Er zijn ook zwerfstickers te vinden.

 

Kinderzwerfboek is een initiatief van het Nationaal Fonds Kinderhulp. Kinderzwerfboek wil alle kinderen de mogelijkheid bieden om leuke boeken te lezen.

Het idee van Kinderzwerfboek is simpel: kinderboeken met een zwerfsticker worden overal achtergelaten. Kinderen mogen ze gratis meenemen om te lezen. Daarna laten ze het boek weer zwerven. Bijvoorbeeld op de kinderboerderij, in Kinderzwerfboek-stations, wachtruimtes, buurthuizen, etc. Voor meer informatie en het bestellen van zwerfstickers: www.kinderzwerfboek.nl.

 

Om de kast nu meteen goed gevuld te krijgen doet Everlyne Mostert een oproep voor kinderboeken, welke bij u thuis niet meer gelezen worden. U kunt ze bij haar afgeven aan de Jan de Rooijstraat 5 in de Westwijk. Wellicht is zij dadelijk al snel toe aan een grotere Kinderzwerfboek-station ...

 381 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 9 juni 2019, 19:53