Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Donderdag 25 april 2024
motregen Motregen

Muzikaal trio Mell & Vintage Future in De Kroepoekfabriek

Zondag 9 juni 2019, 19:37u

Muzikaal trio Mell & Vintage Future in De Kroepoekfabriek

 

Ontdek vrijdagavond 14 juni hoe goed hun retro soul- en popgeluid is


Op vrijdag 14 juni staat de groep Mell & Vintage Future in De Kroepoekfabriek. De band heeft een rustige sound met soulinvloeden, wat in combinatie met de fantastische stem van zangeres Mell het plaatje helemaal afmaakt. De Volendamse deed mee aan The Voice of Holland, en ondanks dat ze de talentenjacht niet won boekt ze nu succes samen met de muzikanten van Vintage Future.


Mell & Vintage Future
Mell & Vintage Future is de naam van de formatie van Hammond-organist Nico Brandsen, drummer Ton Dijkman en zangeres Mell. De heren speelden al eerder met andere grote muzikanten als Jan Akkerman, Barry Hay, Marco Borsato, Thé Lau, Candy Dulfer, Ilse DeLange, Kane en Angela Groothuizen.


Na meerdere malen in het voorprogramma van de Volendamse groep De 3JS te hebben gestaan deed Mell mee aan The Voice. De tv-show werd niet gewonnen, maar na het Voice-avontuur heeft Mell haar plek gevonden als onderdeel van Mell & Vintage Future en raakte alles in een stroomversnelling.


Verschillende nummers als 'Call My Name' (2016), 'High On Love' (2017) en 'Central Station' (2018) werden enthousiast ontvangen. Daarnaast werd het trio ‘Nieuwe Naam’ op Radio 2 en werd een aantal nummers verkozen als Topsong op NPO Radio 2.


Marvin Dee Marvin Dee is ooit begonnen als singer-songwriter in Capelle aan den IJssel, maar is inmiddels uitgegroeid tot een voltallige band. Marvin Dee tourde eerder al met hun toegankelijke, meerstemmige pop-rock door heel Nederland en werkte een lange tijd aan het nieuwe album “Changes”.


Er zijn al enkele singles uitgebracht welke zowel in binnen- als buitenland goed zijn ontvangen. De derde single ‘Solid’ speelde de band onlangs tijdens de aftershow van Dave Matthews Band in de Ziggo Dome. Het gehele album wordt in september van dit jaar verwacht.


Mell & Vintage Future + Marvin Dee
Vrijdag 14 juni
Open: 20.30 uur | Aanvang: 21.00 uur
Kaartjes zijn voor €9,50 te verkrijgen op www.kroepoekfabriek.nl

 


805 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 9 juni 2019, 19:42