Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zondag 15 september 2019
half bewolkt 11° Half bewolkt

Een kijkje over de heg van de buren tijdens de 6e editie van Rondje Ambacht!

Vrijdag 7 juni 2019, 20:59u

Op vrijdag 14 juni (16.00 - 20.00 uur) en zaterdag 15 juni (11.00 – 16.00 uur) bruist het in Vlaardinger Ambacht. Bewoners, ondernemers, streekmuseum, watertoren en kerk zetten hun (tuin)deuren weer wagenwijd open voor wijkgenoten, maar zeker ook voor belangstellenden van binnen en buiten de stadsgrenzen.

 

Dit jaar hebben zich veel nieuwe deelnemers gemeld en zo wordt het Rondje elk jaar groter. Het sfeervolle en intieme karakter blijft echter volop bewaard. Dat er veel creatieve en muzikale mensen in deze wijk wonen wordt al snel duidelijk als je komt struinen langs al deze tuinen.

 

Er zijn veel zelfgemaakte producten voor wonen en lifestyle, voor binnen en buiten. Groencreaties, historie, curiosa, brocante, schilderkunst, keramiek, jam, tassen uit Marokko, beschilderde klompen, food & drinks. Het leukste is dat het meeste gewoon te koop is!

 

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<Op zaterdag zijn er klassieke auto’s, motoren en verzamelingen te zien op en rond het Burgemeester de Bordesplein.

 

Uiteraard is er volop live muziek. Op vrijdag op verschillende adressen: Backroad, Lulu Swing, Kuuk & Nelis, the Suspenders, Natural Blend en Jazz aan de Waterweg Big Band. Op zaterdag Acoustic Sun, Leo Ijdo draait, Carla en Jobea, Acoustic Troubadour Jerry Velberg, Jun en onze stadsdichteres Marjoleine van Aperen.

 

Het mooie van dit evenement is dat buurtbewoners elkaar ontmoeten en met elkaar in gesprek raken. Verhalen van vroeger komen boven drijven. Kom inspiratie opdoen en maak kennis met deze sfeervolle wijk met haar gastvrije bewoners.

 

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<Op vrijdag 14 juni om 16.00 uur wordt het Rondje Ambacht 2019 geopend.

Volgens insiders worden er weer hooggeplaatste personen verwacht om de opening te verrichten in de tuin van Annette Wielaard, Burgemeester de Bordesplein 1, 3135 HE Vlaardingen. Welkom.

 

Het Rondje is te voet of per fiets heel goed te maken.

Alle deelnemers bevinden zich op loopafstand van elkaar.

 

Rondje Ambacht 2019 Vrijdag 14 juni van 16.00-20.00 uur en zaterdag 15 juni van 11.00-16.00 uur.

 

Informatie of vragen, flyer met adressen? Mail: info@ingroenesferen.nl

 
380 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 7 juni 2019, 21:03