Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Woensdag 12 augustus 2020
onbewolkt 24° Onbewolkt

Feestmaand in de Babberspolder bij Muwi 1

Woensdag 5 juni 2019, 21:50u

Feestmaand in de Babberspolder bij Muwi 1

 

Woensdagmiddag 5 juni heeft wethouder Jacky Silos officieel de feestmaand gestart in de Babberspolder bij Muwi 1. Zij sprak hierbij haar wens uit voor de wijk “Trots op onze wijk”.

 

Tot en met 29 juni is het vier weken lang volop feest in de buurt Muwi 1. Onder de naam ‘Bij ons in de buurt’ vinden vele leuke gratis activiteiten plaats voor jong en oud. Er is een uitgebreid programma!

 

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<


Wens van wethouder Jacky Silos voor Muwi 1 : “Trots op onze wijk”


Iedereen doet mee!

Onder het genot van een lekkere kop soep of pannenkoek, tijdens sport- en kinderactiviteiten, dansvoorstellingen, de wijkschoonmaak- of opfleuracties wordt er gepraat met elkaar, over wat men belangrijk vindt voor de buurt.

Onder het motto ‘iedereen doet mee!’ zorgen we er gezamenlijk voor dat ook na de vier feestweken de buurt mooi, actief en leefbaar blijft.

 

Activiteitenkalender

Bewoners in Muwi 1 ontvangen in juni wekelijks een overzicht van de activiteiten in de brievenbus.

Er is een uitgebreid programma met veel leuke activiteiten:

Download: Bewonersmagazine 'Bij ons in de wijk: Muwi 1'

 

>> artikel gaat verder onder de afbeelding << 

Samenwerking

‘Bij ons in de buurt' is een initiatief van onder andere  bewonersorganisaties, sportverenigingen, Waterweg Wonen, het Buurtpunt, de sociale wijkonderneming, de Buurtvrouw, Minters, de politie en de gemeente. Voor meer samenwerking, verbinding en vertrouwen is het belangrijk dat we elkaar beter leren kennen en weten wat er speelt. Daarom nemen wij met elkaar het initiatief om met de bewoners in gesprek te gaan over wat er leeft en hoe de buurt schoon, veilig en betrokken te houden.


tekst Gemeente Vlaardingen / foto's Cees Groen


685 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 5 juni 2019, 21:57