Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 29 maart 2024
half bewolkt 12° Half bewolkt

CJV Juniorenkamp zoekt superhelden

Zaterdag 25 mei 2019, 21:19u

CJV Juniorenkamp zoekt superhelden

 

CJV-Vlaardingen organiseert al tientallen jaren zomerkampen in hun eigen kamphuis “De Blauwe Schuur” in Amerongen. Kinderen van 8 t/m 13 jaar kunnen van 20 t/m 27 juli mee met dit super gezellige kamp.

Voor slechts €135,- (+ €6,- lidmaatschap) krijgen de kinderen een geheel verzorgde vakantieweek.

 

Het thema van het juniorenkamp is dit jaar:  “superhero got talent”

 

Er wordt namelijk gezocht naar nieuwe superhelden om de wereld te beschermen. De oude superhelden hebben geen conditie meer, mankeren van alles of zijn echt oude superhelden en al hoog bejaard!

 

In verschillende teams wordt geprobeerd om de nieuwe superheld van 2019 te worden. Ieder kind heeft supertalenten (ook al is dat misschien nog niet ontdekt). Of dit nou met sport is of met het oplossen van puzzels. Misschien kan iemand wel heel goed van de kabelbaan roetsjen. Het maakt niet uit. Eén talent is echter wel heel belangrijk: Het talent om plezier te maken!

 

Kamphuis “De Blauwe Schuur” is eigendom van de CJV-Vlaardingen. Het luxe kamphuis ligt aan de rand van het bos en beschikt over een mooie speeltuin en 2 grote eigen speelvelden. Om het gehele terrein staat een hek zodat er veilig gespeeld kan worden. Naast diverse gescheiden slaapzalen bestaat het kamphuis uit een grote recreatiezaal, speelzolder en een grote activiteitenruimte.

 

De CJV-Vlaardingen bestaat al sinds 1889. In deze 133 jaar heeft de vereniging een ruime ervaring opgedaan met het organiseren van kampen. De leiding van dit juniorenkamp bestaat uit een mix van jonge en oude leiding waarbij een aantal leerkracht zijn op verschillende basisscholen in Vlaardingen en Schiedam. Elke leiding is in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

 

Meer informatie is te vinden op de website: www.cjvvlaardingen.nl. Hier is ook informatie te verkrijgen over andere kampen en activiteiten van de CJV-Vlaardingen.  Voor vragen over dit juniorenkamp kan men terecht bij de hoofdleiding, Arjan Zonneveld: arjan@cjvvaardingen.nl.



949 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 25 mei 2019, 21:21