Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 19 juli 2019
geheel bewolkt 20° Geheel bewolkt

Steffen Morrison in De Kroepoekfabriek

Vrijdag 10 mei 2019, 20:39u

Steffen Morrison in De Kroepoekfabriek

Sinds de veelbesproken auditie van Steffen Morrison bij The Voice of Holland in 2013 heeft de soulzanger niet stilgezeten. Met meerdere albums en een Radio 2 Top Song op zak geeft hij op zaterdag 18 mei een optreden in De Kroepoekfabriek.

 

Steffen Morrison

Steffen Morrison woont in hartje Amsterdam, nadat hij jaren in Los Angeles woonde. Hij werd geboren in Suriname waar hij opgroeide met diverse muzikale invloeden, welke duidelijk terug te horen zijn in zijn muziek. Soul van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye, de harmonieuze sound van The Crystals, rock van de Rolling Stones en de teksten van Lou Reed; Steffen Morrison brengt al deze invloeden samen tot een kleurrijke mix met een eigen geluid.

 

Morrison werd in 2013 bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland, waar hij grote indruk maakte. In september 2016 bracht hij zijn EP ‘Just Another Man’uit in een bomvol Paradiso. Daarnaast vervulde hij de hoofdrol in de theatervoorstelling ‘I’m a Soul Man’ en bracht hij in 2018 het album ‘Movin’ On’ uit.

 

Toen de single ‘Old Enough To Know Better’ uitkwam, werd de track verkozen tot Top Song op Radio 2. Steffen Morrisons grote overtuiging verrast en verleidt niet alleen de echte liefhebbers; hij appelleert door zijn verschijning en zijn muziek aan een breed publiek.

 

 

Steffen Morrison

Zaterdag 18 mei

Open: 20.30 uur

Aanvang: 21.00 uur

Kaartjes zijn voor €11,50 te verkrijgen op www.kroepoekfabriek.nl

 

 92 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 10 mei 2019, 20:41