Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 19 april 2024
licht bewolkt Licht bewolkt

Trapmuziek bereikt ook De Kroepoekfabriek

Dinsdag 7 mei 2019, 22:50u

Trapmuziek bereikt ook De Kroepoekfabriek

 

Tijdens Trapped zetten jonge talenten Vlaardingen op zijn kop

 

Op zaterdag 11 mei is het tijd voor de tweede editie van Trapped. De Kroepoekfabriek zal de gehele avond in het teken staan van trapmuziek. Jonge artiesten met duizenden views op YouTube staan tijdens Trapped op het podium.

 

Trapped

Bij Trapped draait het allemaal om trap; muziek die haar oorsprong vindt in drum-’n-bass en dubstep. Het genre groeit mede erg in populariteit door allerlei verschillende Trap-kanalen op YouTube. Deze kanalen plaatsen muziek van zowel grote namen als opkomende artiesten en lanceren zo tal van carrières. Door onder andere deze manier van ‘scouting’ heeft De Kroepoekfabriek haar line-up samengesteld.

 

Podia als Melkweg, Annabel, Factory 010, WORM en het festival Mysteryland zijn door sommige acts al aangedaan. Verder viel de track ‘Home’ van Hopex in de smaak bij pioniers uit de scene en zo gebeurde het dat grote artiesten als Martin Garrix, Tiësto, The Chainsmokers & Hardwell dit nummer live draaiden. Het succes van deze artiesten is dus al reuze. Dread Pitt, HOPEX, Jurgaz, Rubayne, ZY Beats en Sam Bones zullen allen het podium betreden en zo is er tot diep in de nacht geen moment van stilte.

 

Trapped: Dread Pitt, Jurgaz, Hopex + meer

Wanneer : Zaterdag 11 mei

Aanvang : 22.00 uur | Tot: 04.00 uur

Kaarten : Kosten €9,- en zijn te verkrijgen op www.kroepoekfabriek.nl

 


657 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 7 mei 2019, 22:52