Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 19 april 2024
half bewolkt Half bewolkt

Lokale rocksterren in De Kroepoekfabriek

Maandag 15 april 2019, 21:12u

Lokale rocksterren in De Kroepoekfabriek

 

Nieuwe gratis editie van Tokoloko in het teken van rock

 

Vrijdagavond 19 april is het tijd voor de volgende editie van Tokoloko. Tokoloko is dé plek om gratis nieuwe bandjes te ontdekken. Aanstormend talent uit de regio krijgt een podium en de kans om de bezoekers omver te blazen. Op de 19e staan Monday Special, Toffe Haan, Urban Distortion en No Disguise op het programma.

 

Programma

Het jonge viertal van Monday Special brengt een combinatie van Rotterdamse branie met soul. De band levert ontspannen zangpartijen, gebracht in combinatie met excellent gitaarspel wat de band een koers laat varen tussen blues en energieke rock. De groep Toffe Haan omschrijft zichzelf als een cabaretesk popoffensief met een randje, van subtiele a-capella samenzang tot stevige rock. Laatst stond de band in de grote zaal van Paradiso.

 

Urban Distortion is een alternatieve rockband afkomstig uit buurstad Schiedam. De groep heeft voornamelijk inspiratie opgedaan door bands als Foo Fighters, Pearl Jam en Queens Of The Stone Age. No Disguise is een Rotterdamse geheel uit vrouwen bestaande hardcore punk band. De band trad begin dit jaar voor het eerst op en gaat direct keihard van start. De optredens zijn ruig en de muziek hard met een lekkere groove.

 

Tokoloko: Monday Special + Urban Distortion en meer

Vrijdag 19 april

Open: 20.30 uur | Aanvang: 21.00 uur

Toegang voor deze avond is gratis


593 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 15 april 2019, 21:14