Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Woensdag 19 juni 2019
lichte stortregen 18° Lichte stortregen

Yentl en de Boer brengen wat magie de wereld in!

Dinsdag 9 april 2019, 20:39u

Yentl en de Boer brengen wat magie de wereld in!

 

Zit je een beetje vast in de dagelijkse sleur? Weet je niet meer welke dag het is, omdat elke dag hetzelfde is? En kun je je niet meer herinneren wanneer je voor het laatst écht iets bijzonders mee hebt gemaakt? Kortom, ben je toe aan een flinke dosis Magie?

Dan is de Stadsgehoorzaal a.s. donderdag 11 april de aangewezen plek om te zijn! De muzikale dames van cabaretduo Yentl en de Boer helpen iedereen die zich alleen nog maar verwondert wanneer iemand een appel met klokhuis en al opeet er weer volledig bovenop!

 

Yentl en de Boer worden geroemd om hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Na twee jaar lang de voorstelling De snoepwinkel is geslotengespeeld te hebben, zijn Yentl en de Boer helemaal ‘gemorpht’: je kunt bijna niet meer ontcijferen wie wie is. Komt dat even goed uit bij het maken van een nieuwe voorstelling, met als resultaat een sublieme samensmelting en fantastische samenhangend geheel.  

 

Magie is dan ook de volgende stap voor het cabaretduo, waarmee zij zich definitief op de kaart zetten: nieuwe liedjes, gecombineerd met bizarre verhalen en personages. De voorstelling voldoet aan alle verwachtingen die door de titel worden geschapen. In een groots decor zorgen speciale licht- en geluidseffecten, fascinerende illusies, pijnlijk herkenbare sketches en bovenal komische en vertederende liedjes, voor totale verbazing in de zaal. Als in een achtbaan word je meegenomen van liedjes over cliché Xenos prularia naar het Harry Potter universum en weer terug naar de filosofische vraag wat de meiden nog allemaal mee zullen maken (of juist niet).

 

Dat het talent van de dames wordt gewaardeerd blijkt wel uit het feit dat zij, na de winst met ‘Ik heb een man gekend’ in 2014, wederom genomineerd zijn voor de Annie M.G. Schmidtprijs. Hun lied ‘Stop de tijd’ maakt kans om gekroond te worden tot het beste theaterlied van het afgelopen seizoen. Kom naar Magie en verwonder je weer over de wereld om ons heen!

 

Magie van Yentl en de Boer

Donderdag 11 april 2019 – 20:15 uur (deuren open 19:15 uur)

Toegangsprijs: €23,00 incl. consumptie

Kaarten via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/yentlendeboer122 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 9 april 2019, 20:41