Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Donderdag 28 maart 2024
licht bewolkt 11° Licht bewolkt

Foto expositie “Samen uitgelicht” in Aanloophuis De Groene Luiken

Zondag 31 maart 2019, 21:00u

Foto expositie “Samen uitgelicht” in aanloophuis de Groene Luiken

 

Van 1 april tot 13 mei zijn, Lilian Gorissen en Pia Molhoek, in de gelegenheid om hun fotowerk te tonen. Omdat ze allebei amateurfotografes zijn, kunnen ze alles nog leuk vinden en hoeven zij zich niet in één thema vast te leggen.

Dat is leuk voor hen maar zeker ook voor u......

 

Lilian richt zich voornamelijk op de macrofotografie. Ze vindt het leuk om zo dicht mogelijk op een onderwerp in te zoemen en details zichtbaar te maken die soms moeilijk of niet met het oog waarneembaar zijn. Een nieuwe uitdaging voor haar is het werken met een “lensbaby”. Een lens met selectief scherpstelpunt waarbij een afgetekend focusgebied wordt omringd door onscherpte.

 

Pia twijfelt nog of ze nu straatfotografie het leukst vindt of urban fotografie.

Urban of urbex fotografie is het fotograferen van verlaten plekken die tot verboden gebied zijn verklaard. In deze expo hangt er een serie van drie foto's van een verlaten woonhuis.

Ook een geslaagd straatportret maken is een uitdaging, waarbij soms wordt gekozen voor zwart wit maar een enkele keer juist de kleur de versterking aan de foto geeft.

 

Laat u verrassen en bezoek gratis incl. een kopje koffie of thee de expositie.

U bent welkom van zaterdag tot dinsdag van 14.00 – 17.00 en de andere dagen van 11.15 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00 uur.

 

Aanloophuis De Groene Luiken - Oosthavenkade 8 - 3134 NV - Vlaardingen


774 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 31 maart 2019, 21:03