Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Donderdag 18 april 2024
bewolkt Bewolkt

ZVVS kampioen A-klasse

Zondag 31 maart 2019, 15:22u

ZVVS kampioen van de A-klasse en pakt daarmee de dubbel

 

Zaterdag 30 maart pakten de zwemmers van Zwem Vereniging Vlaardingen Schiedam het kampioenschap in de regio West A-klasse.

 

De hele competitie namen ze al de 1ste plek in en deze plek werd niet meer uit handen gegeven. Een super goed prestatie, zeker omdat het pas het 2e jaar is in deze hoogste klasse van de regiocompetitie.

Vorige week was er ook al de promotie naar de hoofdklasse in de nationale competitie. Het was dan ook dubbelfeest.

 

De zwemmers gingen er vol voor om kampioen te worden. Binnen deze competitie zwem je als team, waarbij iedere zwemmer punten verdiend door een goede tijd neer te zetten. De wedstrijd had 6 estafettes, waarvan de afsluitende 2 met 10 zwemmers. Een geweldig spektakel, waarbij de zwemmers het beste uit zich zelf naar boven haalden, door de aanmoedigingen van hun teamgenoten. De laatste estafette werd met overmacht gewonnen. Ook nu bleek weer dat met de juiste opstelling, veel plezier en de enorme inzet van de zwemmers, trainers en coaches je als team een geweldige prestatie kan neerzetten.

 

Lijkt zwemmen je ook leuk, kom eens een paar keer meezwemmen en ervaar het plezier om actief te zijn in het water. Wist je dat je bij ons je A,B,C diploma kan halen. Kijk op www.zvvs.nl of instagram @zvvswedstrijdzwemmen


1281 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 31 maart 2019, 15:25