Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Donderdag 25 april 2024
bewolkt Bewolkt

Huldiging Judoka's Abu Dhabi, vrijdag 29 maart

Woensdag 27 maart 2019, 22:24u

Vlnr: Coach Rob Hoogendijk, Daan Perdijk, Nick Steenhoek, Amy Heinsman, Bart Knoester, Rosita Ruigrok en coach Danielle Poot (foto Bart Weerdenburg)


Huldiging Judoka's Abu Dhabi

 

Vrijdag 29 maart zet sportwethouder Bart Bikkers de sporters en hun coaches van de Special Olympics World Summer Games in het zonnetje.

 

Vlaardingen heeft in maart vijf judoka’s met een verstandelijke beperking en twee coaches mogen afvaardigen naar de World Summer Games in Abu Dhabi. De Special Olympics waren hier van 14 tot en met 21 maart.

De vijf judoka’s van S&F Tino Hoogendijk maakten deel uit van TeamNL, dat bestond uit 65 sporters en 23 coaches die actief waren in dertien takken van sport.

 

Nick Steenhoek, Rosita Ruigrok, Bart Knoester, Amy Heinsman en Daan Perdijk, hebben daar in Abu Dhabi een prestatie van formaat neergezet, onder de bezielende leiding van hun coaches Danielle Poot en Rob Hoogendijk.

 

Huldiging op het stadhuis

De gemeente Vlaardingen is de prachtige prestaties van de judoka’s niet ontgaan. Vrijdag 29 maart zijn de sporters (die allemaal een medaille wonnen) en hun coaches uitgenodigd op het oude stadhuis, om door sportwethouder Bart Bikkers gehuldigd te worden. De aankomst van de sporters bij het stadhuis zal in stijl zijn. 

 

De huldiging is vrijdag 29 maart van 15.00 tot 16.00 uur in de Oude Hal in het stadhuis aan de Markt.

Vanaf 16.00 uur zal het feestje voortgezet gaan worden in de sportschool aan de Blois van Treslongstraat 151. 


980 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 27 maart 2019, 22:27