lichte regen 10° Lichte regen

VV Zwaluwen wint van Te Werve met 2-0

Maandag 4 maart 2019, 09:32u

Zwaluwen door in beker

Een reguliere overwinning van Zwaluwen tegen Te Werve. Het hogere tempo van Zwaluwen veroorzaakte in de tweede helft enkele onvriendelijkheden van de tegenstander. Scheidsrechter Kraak vond het dus na precies 90 minuten tijd om af te fluiten, wat een zeer begrijpelijke beslissing was.

(door Ernest Kegel)

Zwaluwen heeft het balbezit en creëert kansen. Het moet worden gezegd dat ook Te Werve mogelijkheden creëerde bij enkele omschakelingen. Het goede actie van Jerry Scholman langs de achterlijn, gevolgd door een pass op Justin van Mullem leverde na een klein half uur de 1-0 op. Dat was tevens de ruststand.

Zoals gezegd werd het steeds onvriendelijker. Scheidsrechter Kraak moest zelfs enkele gele kaarten trekken om de rust te bewaren. Na een goed uur weet Raoul Gillet de bal keurig langs doelman Jay Veerman te krullen en is het 2-0. Na 90 minuten is het klaar en plaatst Zwaluwen zich voor de volgende ronde.

1179 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 4 maart 2019, 09:36