Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Donderdag 25 april 2024
lichte regen Lichte regen

John Boere kreeg complimenten : emmertje erwtensoep met CDA mok !

Vrijdag 1 maart 2019, 22:25u

John Boere kreeg complimenten : emmertje erwtensoep met CDA mok !

 

Vandaag, vrijdag 1 maart, was het landelijke complimentendag ! Het CDA in Vlaardingen greep deze dag aan om een aantal Vlaardingers in het zonnetje te zetten: John Boere, Elma Oosthoek, Aad Fransen en Siep Sterrenburg. Het zijn stadgenoten die zich verdienstelijk voor de stad maken.

 

Raadsleden Marnix Alderliesten en Marieke Thommis deelden namens de CDA-fractie een persoonlijk compliment uit en vroegen daarbij om een andere Vlaardinger een compliment te geven. Zo ontstond een mini-complimentenestafette.

 

Het CDA roept iedereen op hetzelfde te doen om zoveel mogelijk Vlaardingers een schouderklopje te geven. En dat mag best de buurvrouw zijn die tijdens de vakantie de planten water geeft of de kat te eten geeft, of de trainer/coach van het jeugdteam van je kinderen. Er zijn veel Vlaardingers met bijzondere verdiensten.

CDA-raadslid Marieke Thommis: “Het draait om oprechte aandacht en persoonlijke waardering: dingen die niet te koop zijn, maar die de mens wel raken. Samen zijn we de toekomst van Vlaardingen.”

 

John Boere kreeg een compliment voor zijn inzet als bestuurslid van “De Vrienden van Museum Vlaardingen”, als rondleider in het “Streekmuseum Jan Anderson” en voor zijn inzet als dirigent voor “De Vlaerdingse Maatjes”.

Elma Oosthoek kreeg een compliment vanwege haar vrijwillige activiteiten voor “Amnesty”, “Stichting Flagen”, “Vormen van Herinneren” en “De buurtbezem Ambacht”.

Aad Fransen kreeg een compliment voor zijn inzet als vrijwilliger in de “Pax Christi Kerk”.

Siep Sterrenburg voor o.a. haar vrijwillige activiteiten in “De Meerpaal”.

 

 

berichtbron CDA Vlaardingen


1083 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 1 maart 2019, 22:30