half bewolkt Half bewolkt

Grootste competitie nederlaag in het bestaan van CWO

Zondag 17 februari 2019, 19:27u

DCV veel te sterk voor CWO 0-6 (0-1)

Voorafgaand aan deze wedstrijd werd Arij van Bree nog in het zonnetje gezet voor zijn honderdste officiële wedstrijd voor CWO. Hij zal zich ongetwijfeld een prettigere wedstrijd herinneren dan deze.

Tot de laatste minuut voor de rust kon CWO zich nog staande houden daarna liep DCV over CWO heen, met de grootste competitie nederlaag in het bestaan van CWO tot gevolg.

Al snel liet DCV zien dat het beter was dan CWO en ging vol in de aanval. De verdediging van CWO hield echter goed stand en af en toe werd ook CWO gevaarlijk aan de andere kant. Een afstandsschot van Mike van der Meer kon nog net tot corner verwerkt worden door de keeper van DCV. Colin Pleijsier kwam vanaf de zijkant alleen voor de keeper maar deze redde uitstekend. In de 45e minuut was het raak na een aanval van DCV kreeg een van de aanvallers een vrije schietkans en liet Daniël van der Knijff kansloos 0-1.

Drie minuten na de rust was het opnieuw raak een goed uitgespeelde aanval van DCV betekende 0-2.

Hierna liep DCV gemakkelijk uit naar 0-4. Even leek CWO nog een doelpunt te scoren toen Colin Pleijsier alleen voor de keeper kwam en de bal over hem heen lobde. De bal stuiterde echter net over het lege doel. In de 75e en 76e minuut werd het nog erger voor CWO en kwam er 0-6 op het scorebord.

Zaterdag a.s. speelt CWO de inhaalwedstrijd uit tegen Sparta (av) dat op een gedeelde derde plaats staat.