zeer lichte bewolking 14° Zeer lichte bewolking

CWO onderuit tegen Vitesse Delft 0-1 (0-1)

Zondag 20 januari 2019, 17:25u

Voor de winterstop leek CWO zich enigszins te herstellen van de slechte seizoenstart. Na de winterstop kon hier geen vervolg aan worden gegeven.

In de eerste helft lag direct het initiatief bij Vitesse Delft dat ook een aantal goede mogelijkheden kreeg. Toch was het een afstandsschot in de 21e minuut dat Daniël van der Knijff verraste 0-1.

CWO kwam wel af en toe dicht bij het Delftse doel maar kon de keeper niet in de problemen brengen.

In de tweede helft was het beeld andersom CWO viel aan en Vitesse kon slechts verdedigen met af en toe een gevaarlijke counter. Rick van Haren had voor CWO de grootste kans maar zijn schot ging over het doel. Ook Igor Markovic kreeg nog een mogelijkheid maar raakte de bal niet goed en deze ging naast. In de 92e minuut leek CWO alsnog langszij te komen. Een corner die goed voor het doel kwam werd in de uiterste hoek gekopt. De keeper van Vitesse liet echter zien dat hij niet voor niets in het doel stond en redde uitstekend.

Door deze nederlaag mist CWO de aansluiting met de middenmoot en zal het in de komende wedstrijden punten moeten halen om niet in degradatiegevaar te komen.

Zaterdag wacht de moeilijke uitwedstrijd tegen Sparta (av).