Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Woensdag 24 juli 2024
onbewolkt 18° Onbewolkt

Opdracht voor installatie éérste Collectieve Zonnedak voor James Wattweg 22

Donderdag 6 december 2018, 21:45u

Opdracht voor installatie éérste Collectieve Zonnedak voor James Wattweg 22

 

De Coöperatie Vlaardings Energie Collectief UA (VEC) heeft de opdracht voor de installatie van het 1e collectieve zonnedak gegeven. Het 1e dak van het pand dat zover is, staat aan de James Wattweg. Volgens planning worden de panelen begin maart 2019 geplaatst.

 

De Coöperatie Vlaardings Energie Collectief maakt gebruik van de postcoderoosregeling. Deelnemers aan het dak hebben een aantal certificaten gekocht, die elk goed zijn voor 250 kWh per jaar en waarvan de prijs € 300 per stuk is. Op basis van de regeling ontvangen zij 15 jaar lang over deze 250 kWh de energiebelasting terug en delen zij mee in de verkoop van de energie door de coöperatie. Met de kennis van nu, is de opbrengst per certificaat per jaar rond de € 40,--.

 

Er zijn nog een aantal certificaten beschikbaar, dus u kunt nog meedoen !

Heeft u in Vlaardingen een onroerend goed (woning of bedrijfspand) met een kleinverbruikaansluiting, dat niet staat in de postcode 3136 en 3137, dan kunt u meedoen. Het hoogste rendement heeft u, als u certificaten koopt tot max. uw eigen gebruik. De grens van de regeling is 10.000 kWh per deelnemer.

 

Kijk voor meer informatie op de website: www.vlaardingsenergiecollectief.nl.

Heeft u daarna nog een vraag, stuur dan een mail naar info@vlaardingsenergiecollectief.nl

 

 

berichtbron Coöperatie Vlaardings Energie Collectief1257 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 6 december 2018, 21:52