Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zaterdag 20 april 2024
bewolkt Bewolkt

Thalita wint eerste prijs op Nationaal Muziek Concours

Zondag 4 november 2018, 15:23u

Thalita wint eerste prijs op Nationaal Muziek Concours

 

Showbrassband Thalita presteert maximaal op Nationaal Muziek Concours !

 

Afgelopen zaterdag 3 november heeft Showbrassband Thalita uit Vlaardingen een eerste prijs gewonnen in de eerste divisie, tijdens hun deelname aan een Nationaal Muziekconcours in Schiedam.

 

Thalita speelde twee nummers voor dit concours: stilstaand Castell-Nedd en marcherend Cross of Honuor. Thalita kreeg veel applaus voor hun optreden van deze niet gemakkelijke muziekstukken en bij tijdens de afmars ‘Sky on Fire’ sprong de tribune ophoog en klapte mee.

 

Deze dag kregen alle Thalita leden van hun Activiteiten Commissie een nieuw softshell jas in Thalita kleuren en opdruk en is de gehele band na het concours uit eten geweest.

 

Voor het komende jaar heeft Thalita weer grootse plannen, waarvoor wel genoeg leden nodig zijn. Deze kunnen zich aanmelden via www.thalita.nl

 

Zoals gezegd Thalita kan nog altijd nieuwe leden gebruiken, vooral bij het slagwerk.

Kom eens kijken bij een van de repetities, kijk op de site www.thalita.nl of spreek één van de leden aan bij optredens voor meer informatie!

 

Thalita repeteert iedere Dinsdagavond van 19.30 – 22.00 uur en

 

Thalita Extra op Woensdagavond van 19.30 – 22.00 aan de Korhoenlaan 6 te Vlaardingen in de ruimte van Sportcentrum Vlaardingen naast Mavo VOS.

 

 

berichtbron Showbrassband Thalita


1441 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 4 november 2018, 15:30