Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Donderdag 25 april 2024
motregen Motregen

Buurtloket Ambacht en Babberspolder : verschillende hulpverleners op 1 locatie

Donderdag 25 oktober 2018, 21:58u

Buurtloket Ambacht en Babberspolder : verschillende hulpverleners op 1 locatie

 

Donderdag 4 oktober verrichtten wethouders Bart de Leede En Jacky Silos de openingshandeling van het Buurtloket Ambacht en Babberspolder. Het Buurtloket is voor iedere bewoner uit Babberspolder of Ambacht die een hulpvraag heeft, iets wil melden of een leuk initiatief voor zijn of haar buurt wil nemen.

 

Het Buurtloket werd op een feestelijke wijze geopend door zeer enthousiaste wethouders Bart de Leede en Jacky Silos. Met het doorprikken van een ballon door de wethouders werd de samenwerking tussen de verschillende hulpverleners in de wijk bezegeld.

 

Hans Riemens, voorzitter van het Buurtpunt, gaf in zijn toespraak aan er heel erg blij mee te zijn dat Babberspolder en Ambacht vanaf nu een goede samenwerking heeft tussen diverse hulpverleners, die nu iedere donderdagochtend onder één dak te vinden zijn. Er was gelegenheid voor alle deelnemers aan het Buurtloket (Wijkteams Vlaardingen, Formulierenbrigade van Stroomopwaarts, het Buddyproject en het project Thuisadministratie van Humanitas) om zich te presenteren. Samen staan de deelnemers voor optimale hulp aan mensen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

 

Ook houdt de Sociale Wijkonderneming op hetzelfde tijdstip spreekuur, samen met de politie, Minters, Waterweg Wonen en de gemeente. U kunt op donderdagochtend dus ook bij hen terecht voor vragen of buurtinitiatief.

 

Adres en openingstijden
Het Buurtloket vindt u in het wijkgebouw het Buurtpunt aan de Rotterdamseweg 176 (3e etage) en is iedere donderdagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur open.

 

berichtbron Gemeente Vlaardingen


890 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 25 oktober 2018, 22:00