Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Donderdag 28 maart 2024
licht bewolkt 12° Licht bewolkt

Meet the Marines Midnight Trail

Woensdag 24 oktober 2018, 23:15u

Meet the Marines Midnight Trail

 

Vrijdagavond 19 oktober was het druk in de Broekpolder. Volop renners met felle hoofdlampen die balken vervoerden in looppas. En dit over de vele smalle looppaadjes die de Broekpolder rijk is.

 

Adventure Vlaardingen organiseerde deze nacht in samenwerking met Meet the Marines Adventure een bikkelharde Midnight Trail. Voor deze eerste editie van de Midnight Trail hadden circa 100 deelnemers zich opgegeven voor de 12,5 of 15 km trails. Maar het waren geen gewone trails, ze werden op z’n Mariniers” manier gelopen.



Gelopen werd over smalle, schaarsverlichte paden en bruggen, in schemerachtige omgevingen en dat over een schitterende maanverlichte route... in combinatie met een vriendelijke, doch dringende sturing door de Mariniers!


“Meet the Marines” laat middels sport mensen hun grenzen verkennen en verleggen. Het doel is om te laten zien dat je meer kan dan je voor mogelijk hebt gehouden. Dit alles met een lach, soms een traan maar zeker met voldoening en trots.



De instructeurs van Meet the Marines zijn allen (oud) mariniers en hebben uiteraard de mariniers kernwoorden geadopteerd : Verbondenheid, Kracht en Toewijding. Het gebruik van die kernwaarden heeft zich bewezen doordat deelnemers onderling contact met elkaar houden, gezamenlijk evenementen bezoeken en de organisatie met een 4,9 (van de 5) waarderen.

 

Het werd al met al een prachtige nacht doorbikkelen met het sjouwen van boomstammen in speedmars door de nachtelijke Broekpolder. Aan het eind van de tocht stond een welverdiende kop erwtensoep en een broodje klaar voor de bikkels.




1162 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 24 oktober 2018, 23:20