Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Donderdag 25 april 2024
bewolkt Bewolkt

High Tea voor kids van 7 t/m 14 jaar

Vrijdag 19 oktober 2018, 20:04u

Dinsdag 23 oktober organiseert Acteer en Meer van 13.30 tot 17.00 uur een high tea middag in haar kinderatelier op de Hoogstraat 202a, naast de LESKI bouwlocatie. Voor een echte high tea moeten alleen nog wèl de cupcakes en andere high tea hapjes gemaakt worden.

 

Samen gaan de kids aan de slag en bakken ze de cupcakes. Daarna worden ze natuurlijk mooi versierd. En als deze vrolijkheid dan af is, begint de high tea. Alles lekker opeten en thee drinken. Lust je geen thee? Geen probleem. Er is ook lekkere limonade. Oh ja, en naast het kletsen, draaien we natuurlijk ook gezellige muziek.



Voor de high tea middag betaal je €17,50.

De high tea middag duurt van 13.30 tot 17.00 uur en wordt gehouden in het kinderatelier Acteer en Meer op de Hoogstraat 202a.

 

Je kunt je aanmelden voor deze workshop via het emailadres : contact@acteerenmeer.nl

En kijk meteen eens op de website voor meer informatie : www.acteerenmeer.nl

 

Na de herfstvakantie gaan er weer workshops plaats vinden. Vind je het leuk om eens te werken met hout? Dat kan hoor. Houd de website in de gaten.

Acteer en Meer geeft ook iedere maand een nieuwsbrief uit, waarin wordt vermeld welke leuke dingen er gebeuren binnen Acteer en Meer.

 

Wil je die ontvangen?

Schrijf je dan in via de website of stuur een mailtje.



Acteer en Meer

is een eenmansbedrijf die zich voornamelijk richt op (kinder)feesten, naschoolse activiteiten, workshops en filmactiviteiten.

 

Heeft u bijvoorbeeld een bruiloftsfeest of een andere party, dan kan Acteer en Meer daar een videocompilatie van maken. Ook een lipdub met uw collega’s of tijdens uw vrijgezellenparty is erg leuk om te doen. Kortom: Acteer en Meer is van vele markten thuis.

 

Regelmatig worden er leuke workshops georganiseerd in het kinderatelier van Acteer en Meer aan de Hoogstraat 202a. Zo ook dus weer in de komende herfstvakantie.

 

U kunt Acteer en Meer ook zomaar tegenkomen in de Stadsgehoorzaal.

Zo verzorgt zij voor aanvang van de voorstelling “Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft”, een voorprogramma met muziek en een vertelprogramma.

 

email : contact@acteerenmeer.nl

website : www.acteerenmeer.nl


1423 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 19 oktober 2018, 20:21