Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Donderdag 25 april 2024
half bewolkt Half bewolkt

Voscon wint prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Donderdag 18 oktober 2018, 20:45u

Voscon wint prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

 

Constructie- en servicebedrijf Voscon is vorige week uitgeroepen tot de winnaar van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) trofee 2018 van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Ruim 110 mensen uit het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs en maatschappelijk veld stemden op hun favoriete kandidaat.

 

Uit de 26 inschrijvingen koos een jury drie genomineerden: Irado uit Schiedam, Voscon uit Vlaardingen en Frankelandgroep uit Schiedam. Het publiek koos tijdens de eerste bijeenkomst van het Sociaal Economisch Netwerk voor Voscon. Dit bedrijf is volgens de jury betrokken bij de gemeenschap en bij individuen. “Voscon is bescheiden, terwijl de manier van werken een inspiratiebron kan zijn voor andere ondernemers. Voscon stelt een nieuwe norm voor bijdragen aan de maatschappelijke opgave”, aldus de jury. Met de verkiezing beloont en waardeert het Sociaal Economisch Netwerk koplopers in de regio publiekelijk voor hun inspanningen. Hun duurzame initiatieven dienen als inspiratiebron voor andere ondernemers.

 

Over het Sociaal Economisch Netwerk
Het Sociaal Economisch Netwerk verbindt bedrijfsleven, overheid, onderwijs en maatschappelijke partners met elkaar, zodat bestaande duurzame initiatieven versterkt en versneld kunnen worden. Kijk hier voor meer informatie.

 

 

berichtbron Gemeente Vlaardingen


1378 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 18 oktober 2018, 20:47