Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 29 maart 2024
bewolkt 10° Bewolkt

UN1EK zet deuren open voor kinderen, ouders, studenten en medewerkers

Zondag 7 oktober 2018, 19:19u

UN1EK zet deuren open voor kinderen, ouders, studenten en medewerkers


In de week voor de herfstvakantie, van 15 t/m 19 oktober, organiseert UN1EK een inloopweek in alle locaties. De IKC’s, scholen en kindcentra van UN1EK zetten hun deuren open en organiseren
activiteiten waarbij (aanstaande) ouders, kinderen, familieleden en vrienden en vriendinnen welkom zijn.

 

Op de websites van de locaties van UN1EK is te zien wat er waar en wanneer te beleven is.
Op donderdag 18 oktober is er een inloopdag. Ben je zwanger en wil je meer weten over kinderopvang? Ben je op zoek naar goede peuteropvang of een basisschool voor je kind? Loop binnen en neem een kijkje in het IKC, de school of het kindcentrum.


Welkom aan boord bij UN1EK
Op woensdagmiddag 17 oktober organiseert UN1EK het ‘Welkom aan boord bij UN1EK’ event voor VMBO en HAVO/VWO leerlingen, PW en pabo studenten en startende en ervaren leerkrachten en pedagogisch medewerkers. Je krijgt informatie over de opleidings-, stage, beroeps- en doorgroeimogelijkheden in onderwijs en opvang. Het event vindt plaats bij Kindcentrum Prins Willem Alexander, Gansfoortstraat 1-5 in Vlaardingen. Je kunt tussen 16:00 tot 19:00 uur binnen lopen.


De IKC- en schooldirecteuren van UN1EK vertellen hoe zij in hun locatie invulling geven aan ontwikkelingsgerichte opvang en toekomstgericht onderwijs in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Je krijgt een rondleiding door het IKC, je kunt meedoen aan de kinderopvangquiz, meedoen aan een les van de toekomst, films en de nieuwe clip van het UN1EK lied bekijken en een leuke foto laten maken in de UN1EK fotobooth.


De opleidingscoördinatoren van UN1EK vertellen over de stagemogelijkheden en praktijkopleiding voor PW en pabo studenten. Nieuw: in 2019 start UN1EK met een zij-instoom traject voor mensen met een HBO diploma en enige jaren werkervaring, die willen omscholen naar het basisonderwijs. Tijdens een verkorte pabo opleiding kun je werken en leren bij UN1EK. Wil je snel aan de slag? Je kunt de actuele vacatures in onderwijs en opvang bij UN1EK bekijken, in gesprek gaan met de P&O adviseurs en direct solliciteren.


Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via communicatie@un1ek.nl

Dan liggen er op 17 oktober een broodje en attentie voor je klaar.

Kijk voor meer info op de website van UN1EK https://un1ek.nl/welkom-aan-boord-bij-un1ek/

 

Wij zijn UN1EK

UN1EK biedt in de regio Maassluis, Vlaardingen en Schiedam onderwijs en opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar, vanuit één visie, één missie en één organisatie. UN1EK heeft in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis elf integrale kindcentra, vijf scholen voor christelijk primair basisonderwijs met peuteropvang en buitenschoolse opvang, een sport outdoor BSO en een kindcentrum voor kleinschalige opvang. Alle kinderen zijn welkom bij UN1EK.


Bij UN1EK werken ruim 750 professionele medewerkers die dagelijks met veel plezier ruim 5.000 kinderen ontvangen. In alle locaties biedt UN1EK opvang, onderwijs, ontwikkeling, opvoeding en ontspanning in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De IKC’s van UN1EK hebben een UN1EK profiel en aanbod zodat kinderen toekomstgerichte kennis en vaardigheden kunnen opdoen en hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen.

 

 

berichtbron Un1ek Onderwijs en Opvang


1842 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 7 oktober 2018, 19:26