Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 19 april 2024
half bewolkt Half bewolkt

Zondag 30 september : Keverdag in Vlaardingen

Woensdag 26 september 2018, 21:21u

Zondag 30 september zal het Veerplein en Schoutplein in Vlaardingen van 11:00 tot 17:00 uur vol staan met nostalgische Volkswagen Kevers en busjes. Er worden zo'n 100 tot 150 klassieke VW's verwacht. Het evenement is vrij toegankelijk.

 

Liefhebbers van luchtgekoelde Volkswagens kunnen op deze dag informatie uitwisselen en elkaar beter leren kennen. Naast het brede scala aan klassieke Volkswagens, zullen er ook genoeg activiteiten zijn voor een vermakelijke dag. Zo is er een "Concour d'Elegance" (de mooiste auto's worden gekozen door een jury) en staan er oude VW's waar je eten en drinken kunt kopen.

Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd en zij kunnen zich laten schminken.


foto's & video's uiteraard van Cees Groen


Afgelopen jaar stonden ze er ook. Een bonte nostalgische Volkswagen verzameling, met vele verschillende luchtgekoelde types kevers en busjes. Een lust voor het oog van iedere auto liefhebber.

 

Deze eerste editie in 2017 van Kever Club Nederland regio Zuid-Holland was meteen een groot succes. Daarom komen zij dit jaar graag weer terug met hun bolides.

De Gemeente Vlaardingen verleende ook dit jaar graag weer haar gastvrijheid aan de leden van de Keverclub. Dit met het idee om de Keverdag tot een jaarlijks terugkerend evenement te laten worden.


VW Kever op het Vlaardingse Schoutplein


VW busje in Vlaardinger-Ambacht


5987 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 29 september 2018, 01:13