Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 19 april 2024
lichte regen Lichte regen

Mantelzorger? U bent van harte welkom op de feestelijke activiteit in het Theater aan de Schie

Dinsdag 25 september 2018, 22:49u

Kom op 6 november naar de Dag van de Mantelzorg in Theater aan de Schie!

 

Jaarlijks zet Minters Mantelzorg namens de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam mantelzorgers in het zonnetje. Dit jaar gebeurt dat op 6 november in Theater aan de Schie in Schiedam. Mantelzorgers kunnen kiezen voor een feestelijk dag- of avondprogramma. Deze activiteit is gratis, maar aanmelden is wel verplicht in verband met de capaciteit van het Theater.

 

Het programma begint om 16.15u met een informatiemarkt, gevolgd door een diner, dat muzikaal wordt omlijst door Marjolein Wiegmann. Na het diner volgt de voorstelling “Who Cares?” van Jeugdtheatergroep The West Side en de theatervoorstelling “VAST” van LOS. Het programma eindigt om 21.30u. Leerlingen van het Albeda College verzorgen samen met Theater aan de Schie de ontvangst en catering. Ook zullen de medewerkers van de Buurtvrouw Schiedam zelfgemaakte lekkernijen uitdelen.

 

Meld u aan

Zorgt u intensief en langdurig voor iemand die woont in Maassluis, Vlaardingen of Schiedam, dan bent u op 6 november van harte welkom. Heeft u iemand, die ook mantelzorg biedt aan uw naaste of bij wie u als mantelzorger terecht kan? En komt u graag met elkaar? Geef u dan samen op!

 

U kunt zich tot 22 oktober 2018 voor het dag- of het avondprogramma aanmelden

per e-mail via info@mintersmantelzorg.nl

telefonisch via 010-4351022

of via de website https://mintersmantelzorg.nl/153/Aanmeldformulier-Dag-van-de-Mantelzorg-2018.html


berichtbron Minters Mantelzorg


1081 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 25 september 2018, 22:55