Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Dinsdag 16 april 2024
zeer lichte bewolking Zeer lichte bewolking

Brand brengt Deltasport en The MindOffice bij elkaar

Dinsdag 9 juni 2020, 21:30u

Brand brengt Deltasport en The MindOffice bij elkaar

 

De Vlaardingse voetbalvereniging Deltasport en het Vlaardingse reclamebureau The MindOffice hebben besloten een samenwerking aan te gaan voor de komende jaren. Beide partijen zijn in 2019 slachtoffer geworden van een enorm verlies, daar het clubgebouw van Deltasport in vlammen opging en het pand waar The MindOffice gevestigd zat aan de Koningin Wilhelminahaven hetzelfde lot leed.

 

Waar Deltasport nog wacht op de plannen van de gemeente betreft de nieuwbouw van het sportcomplex in de Broekpolder heeft The MindOffice haar intrede gedaan in het Cincinatti gebouw vlakbij Vijfsluizen. The MindOffice heeft besloten haar maatschappelijke betrokkenheid verder uit te breiden en zal Deltasport gaan helpen bij het creëren en produceren van promotiematerialen, posters en de online weergave van de voetbalclub.



Ramon Vink, voorzitter van Deltasport:

“Ik ben enorm blij en trots dat we een partnership aan kunnen gaan met dit mooie bedrijf. Zeker gezien het feit dat we beiden het afgelopen jaar hetzelfde hebben meegemaakt zorgt denk ik voor een sterke band en zal voor eenheid zorgen. Daarnaast vind ik dat de grafische ontwerpen die zij de afgelopen 10 jaar voor verschillende bedrijven en instanties hebben gemaakt passen bij onze vereniging. Wij zijn bezig met een wederopbouw en willen deze fris en creatief aangaan. Wat dat betreft past een bedrijf als The MindOffice geheel bij deze plannen, daar zij met hun creatieve diensten en producten een mooie bijdrage kunnen leveren aan de uitstraling van onze voetbalvereniging. Daarentegen kunnen wij via onze kanalen reclame maken en mede zorgen dat de naamsbekendheid van The MindOffice nog groter wordt dan het al is”.



Founder & Art Director Michel van Velzen van The MindOffice sluit zich hierbij aan:

“Deltasport en The MindOffice hebben een vergelijkbare ramp meegemaakt. letterlijk tot de grond aan toe alles verliezen, opkrabbelen en weer doorgaan. Mijn vader heeft nog meegebouwd aan het oude clubgebouw van Deltasport. Om nu op deze manier een steentje bij te dragen aan de wederopbouw van de club voelt daarom als een logische stap”.

 

Beide partijen hebben enorm veel zin in de samenwerking en gaan vrij snel starten met de eerste uitdagingen.

Ramon Vink: “Doordat het verenigingsleven stilligt wegens Corona moeten wij door middel van creatieve ideeën zorgen dat er wat geld binnenkomt. Dit willen wij doen door bijvoorbeeld een online Tombola te organiseren en onlangs hebben we een online voetbalquiz gedaan. The MindOffice zal ons helpen om de promotiematerialen te produceren zodat wij in deze moeilijke tijden toch nog wat inkomsten kunnen derven”.

 

Michel van Velzen: “Wij vinden het belangrijk om als Vlaardings reclamebureau ons steentje bij te dragen binnen de stad. Het ondersteunen en het helpen bouwen aan een sterker merk van een voetbalclub als Deltasport doen wij daarom graag en daar ligt ook onze kracht. Uiteraard zullen wij met het MindOffice-team ook weer eens een balletje gaan trappen zodra onze planning dit toelaat”.

 



1659 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 9 juni 2020, 21:33