Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 6 augustus 2021
lichte regen 17° Lichte regen

Caroline, Corina, Hellen en Leony lopen Haring en Bier wandeltocht 2020

Zondag 7 juni 2020, 11:03u

Caroline, Corina, Hellen en Leony lopen Haring en Bier wandeltocht 2020

 

Zaterdag 6 juni had voor de organisatie van de Haring en Bier wandeltocht DE dag van het jaar moeten zijn. Het hele jaar wordt er toegeleefd naar die ene dag dat zij met hun enthousiaste vriendenploeg de wandeltocht door Vlaardingen uitzetten, waar elk jaar meer mensen graag aan deelnemen. De inmiddels 11e editie van de Vlaardingse tocht, kon dit jaar echter helaas niet doorgaan door het rondwarend coronavirus.

 

De vier vriendinnen Caroline, Corina, Hellen en Leony hadden maar wat graag meegedaan aan de wandeltocht dit jaar en konden hun deelname na het afgelasten maar niet loslaten. Op de website van de wandelorganisatie vonden zij de pdf’s van de routeboekjes van de afgelopen jaren. De organisatie kreeg geregeld vraag naar de oude routes en heeft deze netjes op hun site geplaatst. Klik HIER voor de oude routeboekjes

> Artikel gaat verder onder afbeelding <Eigen Haring en Bier wandeltocht 2020

Zo plukten de vier vriendinnen een mooie 15 kilometer route van de website en liepen afgelopen zaterdag 6 juni hun eigen Haring en Bier wandeltocht 2020. Een echte medaille zat er bij de finish helaas niet in, maar de voldoening van het lopen van de prachtige tocht was misschien wel veel groter.

 

Caroline over de wandeldag :

“Haring en Bier wandeltocht Coronastyle 6/6/2020 zelf uitgezet! Wat was het gezellig met Corina, Hellen en Leony. Later voegde Lara zich ook nog bij ons !

Bij de finish geen medaille, maar wel kwam Gitta haring brengen en Robin regelde de Schelvispekel.

TOPDAG, eentje voor in ’t boekje !”

1564 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 7 juni 2020, 11:13