Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Maandag 26 oktober 2020
bewolkt 10° Bewolkt

Twee dikke enveloppen met wenskaarten voor verzorgingstehuis Vaartland

Donderdag 21 mei 2020, 11:30u

Twee dikke enveloppen met wenskaarten voor verzorgingstehuis Vaartland. In de ene envelop kaarten voor de bewoners en in de andere envelop kaarten voor het personeel van Vaartland.

 

Winkelend publiek die de laatste weken de Woon- en Autoboulevard Hoogstad bezochten konden bij de deelnemende winkeliers en garagehouders een wenskaart voorzien van een persoonlijke tekst. Een tekst waarmee je bijvoorbeeld een zorgverlener een groot compliment geeft voor zijn/haar inzet in deze Corona tijd of een lief berichtje aan een bewoner die alsmaar binnen moet zitten. Een sympathieke actie voor ouderen en zorgverleners.


Vaartland bewoner Piet Westdijk is in zijn nopjes met de prachtige wenskaart


Vrienden van Vlaardingen

De actie startte bij Richard Middendorp van garagebedrijf VARI. Hij zag de kaartenactie bij onze buren in Schiedam en bedacht meteen; dit moet ook in Vlaardingen kunnen!

“Toen ik de Schiedamse kaartenactie zag, wist ik meteen dit moeten wij in Vlaardingen ook kunnen. Onder de noemer “Vrienden van Vlaardingen” begon ik samen met Mathieu Levens van Magneet Communicatiecentrum (de Schiedamse bedenker van de kaartenboxen) een echte Vlaardingse kaartenactie.”De kaarten moesten voor de Vlaardingse versie dus wel voorzien worden van echte Vlaardingse plaatjes. Richard vroeg Vlaardingse fotografen en kunstenaars om enkele mooie Vlaardingse plaatjes toe te sturen. Deze staan nu afgedrukt op de duizenden wenskaarten in de Vlaardingse kaartenboxen. Het is nu aan het winkelend publiek om een mooi kaartje uit te zoeken en te voorzien van een allermooiste tekst.

De kaartenbox is voorzien van twee “brievenbussen”: één voor de ouderen en de andere voor de zorgverleners. De kaarten gaan niet alleen naar Vaartland, maar naar alle Vlaardingse zorginstellingen.

 

Op de website www.vriendenvanvlaardingen.nl  staat een overzicht van bedrijven waar je de kaartenboxen kunt vindentekst Cees Groen


1327 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 24 mei 2020, 10:28