Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zondag 24 januari 2021
onbewolkt Onbewolkt

Zaterdag 30 mei : Eerste officiële Bassie & Adriaan Pubquiz

Woensdag 20 mei 2020, 09:08u

 

Eerste officiële Bassie & Adriaan Pubquiz live te zien op YouTube en jij kunt meedoen !

 

Op zaterdag 30 mei vindt de eerste online Bassie & Adriaan Pubquiz plaats. Aan de hand van 90 vragen wordt duidelijk wie zich de grootste kenner van de bekende clown en acrobaat mag noemen. De quiz is vanaf 19.30 uur te volgen via een livestream op het officiële YouTube-kanaal van Bassie & Adriaan.

Deelname is gratis en kan zowel individueel als in teamverband.

 

Feest der herkenning

Volgens de broers Frans en Peter van Reijen (26 en 28 jaar), bedenkers en presentatoren van de pubquiz, moet de avond een feest der herkenning worden voor iedereen die met Bassie & Adriaan is opgegroeid. “Naast een mooie mix aan vragen wordt het bovenal een reis door de tijd, vol mooie jeugdherinneringen, iconische scènes en bekende liedjes. Bovendien schakelen we geregeld met Robin de robot en voorzien we de avond van leuke achtergrondinformatie en beeldmateriaal.” Deze unieke samenwerking is tot stand gekomen met hulp van de archivaris van al het B&A materiaal Martijn Passchier. 

 

Livestream

Aanmelden voor de pubquiz is niet nodig. Vanaf 19.30 uur start de livestream op het officiële YouTube-kanaal van Bassie & Adriaan. Rond datzelfde tijdstip verschijnt op de website www.bassie-adriaan.nl een online antwoordenformulier, dat deelnemers kunnen gebruiken om de vragen te beantwoorden. De winnaar(s) ontvangen naast eeuwige roem een prijzenpakket en een exclusieve oorkonde. Meer informatie over de quiz en de spelregels is te lezen op www.bassie-adriaan.nl

 

Meer info over de pubquiz: https://www.youtube.com/watch?v=Hos14zaOYYk&feature=youtu.be  


Broers Frans en Peter van Reijen (26 en 28 jaar), bedenkers en presentatoren van de pubquiz


1161 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 21 mei 2020, 11:37