Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 19 april 2024
half bewolkt Half bewolkt

Nieuw bij Albeda Vlaardingen : MBO opleiding Sociaal werker

Donderdag 14 mei 2020, 21:59u

Nieuw bij Albeda Vlaardingen : MBO opleiding Sociaal werker

 

Per september 2020 zijn nieuwe studenten van harte welkom om een mbo-opleiding te gaan volgen bij Albeda in Vlaardingen (Buys Ballotlaan 25). Nieuw is dat Albeda College Sociaal & Pedagogisch Werk naast de opleidingen Pedagogisch medewerker en Onderwijsassistent, komend jaar ook de opleiding Sociaal werker aanbiedt op de locatie Vlaardingen.

 

Tot voor kort konden studenten deze opleiding alleen bij Albeda in Rotterdam volgen. In Vlaardingen starten in september eveneens opleidingen van Albeda College Economie & Ondernemen, Albeda Zorgcollege en Albeda Startcollege (entreeopleidingen).

Aanmelden kan nog steeds!

 

Over de opleiding Sociaal werker

De opleiding past bij je als jij je goed kunt inleven in anderen en graag helpt. Je gaat mensen ondersteunen om (sociale) problemen aan te pakken, zodat zij verder kunnen in de maatschappij. Je maakt ze wegwijs in alle regelingen, procedures en voorzieningen. Je helpt mensen zichzelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het organiseren van activiteiten. Kortom, met de opleiding Sociaal werker kun je verschillende kanten op. Na je opleiding doorstromen naar het hbo kan ook. Op ons online open huis vind je meer informatie en kun je in contact komen met docenten en studenten of via een online tour alvast rondkijken op de locatie Vlaardingen.

 

Welkom bij ons online open huis
Zou je een andere opleiding willen volgen? Kijk dan eens op www.albeda.nl/vlaardingen voor een overzicht van alle opleidingen in Vlaardingen. Als je nog niet weet wat je wilt, neem dan een kijkje op www.albeda.nl/openhuis. In ons online open huis vind je informatie over de opleidingen, filmpjes van onze studenten en hoe je contact opneemt met studenten of docenten als je vragen hebt.

 

Wil jij studeren op een kleine locatie, waar je elkaar snel kent, waar een doorstroom is van niveau 1 naar niveau 4, waar onderwijs op maat wordt geboden en waar veel aandacht is voor elke student? Dan ben je bij Albeda in Vlaardingen aan het juiste adres !!

 



963 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 14 mei 2020, 22:02