Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 29 maart 2024
bewolkt Bewolkt

Bieb is weer open !

Dinsdag 12 mei 2020, 10:31u

Bieb is weer open !

 

Een deel van onze bibliotheken gaan weer volgens reguliere openingstijden open. We hebben er enorm veel zin in om jullie weer te mogen ontvangen!

 

Locaties

Vanaf maandag 11 mei zijn onze vestigingen Vlaardingen Centrum, Vlaardingen Holy en Den Hoorn open.

Vanwege groot onderhoud gaat onze vestiging in Maassluis op 18 mei pas open.

Locatie Vlaardingen PWA, de servicepunten Schipluiden en Maasland en Taalhuizen Maasland blijven tot nader order gesloten.

 

Regels

Om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te garanderen worden deze vestigingen aangepast volgens de richtlijnen van RIVM en de Vereniging van Openbare Bibliotheken. Neem voor je bezoek aan de Bibliotheek de regels goed door.

Volg de aanwijzingen van ons personeel op en houd 1,5 meter afstand, zowel in als buiten de bibliotheekvestiging.

Kom alleen naar de Bibliotheek of met maximaal 1 andere persoon uit je huishouden. Kinderen onder de 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een meerderjarig gezinslid. Bij de entree ontvang een toegangsitem, zijn de toegangsitems op? Dan moet je te wachten tot er weer één beschikbaar is. Na het inleveren van de materialen gaan deze verplicht 72 uur in quarantaine.

 

Leen doelgericht boeken en hou het bezoek kort. Pak geen boeken uit het schap, behalve als je het boek daadwerkelijk gaat lenen. De inlichtingenbalies zijn gesloten, reserveren kan alleen thuis via de website, dus niet in de Bibliotheek. Alle publieksfuncties zoals toiletten, koffie automaten, zitgelegenheden, leestafels, kopieermachines, internet etc. zijn afgesloten. Betalingen kunnen alleen met PIN.

Thuis kan je ook openstaande registraties betalen via Mijn Bibliotheek (iDeal). Heb je (nog) geen toegang tot Mijn Bibliotheek? Stuur dan een mail naar info@debibliotheekdeplataan.nl met je pasnummer, postcode en huisnummer.

 

Voor meer informatie en veelgestelde vragen verwijzen we je naar onze website www.debibliotheekdeplataan.nl

 

Graag tot snel!

Bibliotheek De Plataan



835 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 12 mei 2020, 10:34