Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Maandag 26 oktober 2020
bewolkt 11° Bewolkt

Gestolen TOMOS brommer gevonden door oplettende Vlaardinger !

Maandag 20 april 2020, 12:26u

Gestolen TOMOS brommer gevonden door oplettende Vlaardinger !

 

Goed nieuws voor de eigenaar van de gestolen brommer. Een oplettende Vlaardinger zag de TOMOS brommer maandagmorgen 20 april staan in de Tollenstraat in Vlaardingen !

 

In de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 april 2020 was er vanaf de Dijklaan in Vlaardingen een Tomos brommer gestolen. De brommer stond daar stevig vast met een dik AXA slot aan de fietsenstalling aldaar, maar dit was voor de dief geen probleem.

De brommer èn het slot waren zondagmorgen verdwenen beiden verdwenen. De tweewieler werd op maandagmorgen in de Tollenstraat teruggevonden, enigzins gecamoufleerd door een paar tassen over de bagagedrager en een plastic zak over het zadel.

 

Frapant detail, het doorgeknipte slot lag gedrapeerd door het achterwiel. De gestolen brommer stond dus niet eens op slot.


Het doorgeknipte slot lag gedrapeerd door het achterwiel ...


De redactie van Vlaardings Nieuws werd vanmorgen blij verast op door een chatbericht, met foto van de oplettende Vlaardinger en tekst "TOMOS brommer staat in Tollenstraat !".
Dit werd uiteraard meteen doorgeseint naar de eigenaar, die de Politie hiermee meteen contacteerde en er gezamelijk rap op af gingen.Oplettende Vlaardinger (eervolle anonieme omschrijving) :

"Ik zag vanmorgen de brommer daar op straat staan en herkende hem ergens vaag van een artikel op VlaardingsNieuws van zondagmorgen. Ik het artikel erbij gezocht en ja hoor, het bleek om de gestolen TOMOS brommer te gaan. Ik ben zo blij dat ik de eigenaar nu zo geholpen heb. Het zal je brommer maar zijn, die zomaar gepikt is. Voelt goed om te helpen"Oom agent nam de brommer nog even mee naar het buro en moest achter z'n collega aanrijden. Hij mag immers maar 25 km/uur op de snorbrommer. Daar zal de brommer vast al snel vrijgegeven worden door de officier van justitie en kan de echte eigenaar weer fijn tuffen door Vlaardingen !Eind goed, al goed !!


Oom agent op weg naar bureau met de TOMOS snorbrommer


1938 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 24 april 2020, 13:00