Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zondag 24 januari 2021
half bewolkt Half bewolkt

Americain Import House 35 jaar, maar feest verzet naar oktober

Zondag 19 april 2020, 22:11u

Americain Import House 35 jaar, maar feest verzet naar oktober

 

Eigenlijk is het bedrijf al een stukje ouder, want in 1959 was er reeds begonnen in Rotterdam. Op 18 januari 1985 werd de huidige winkel aan de Hoogstraat in gebruik genomen, waar het nu dus reeds 35 jaar vertoeft. De formule van het Americain Import House werkt dus gelukkig goed.

 

Toen het bedrijf in 2015 haar 30 jarig jubileum vierde stond er een heuse witte Amerikaanse THUNDERBIRD voor de deur. Dit jaar zou er in april voor hun 35 jarig jubileum ook weer wat groots gebeuren, maar door de coronacrisis is dit helaas nu niet doorgegaan.


Witte Amerikaanse THUNDERBIRD op de stoep tijdens hun 30 jarig jubileum


Michel Vuijk : “Wat een bizarre tijd is het op dit moment. Wij als jeansstore Americain Import House hadden dit jaar, net zoals een ieder ander, heel anders voorgesteld. Nu overheerst het coronavirus ons leven en moeten we met z’n allen wennen aan dit nieuwe leven.

Begin dit jaar zijn we volop bezig geweest met het plannen van een feest voor ons 35 jaar bestaan in Vlaardingen. En in 1 klap is dit van de baan. Gelukkig kunnen wij dit feest verplaatsen naar eind Oktober, want dit moet natuurlijk wel gevierd worden met onze klanten !”Enthousiaste Vlaardingse familieonderneming

Het Americain Import House is een mooi voorbeeld van een enthousiaste familieonderneming.

Het stel Koos en Jannie Vuijk begonnen hier 35 jaar terug aan de Hoogstraat / hoek Liesveldviaduct aan hun droomzaak. Een jeansstore waar zij de betere, al dan niet de beste jeansmerken gingen verkopen die je maar kunt krijgen. Enthousiasme in het adviesgesprek met de klant, vlot een en ander laten zien en natuurlijk hun service van meteen de juiste broeklengte zien en eventueel meteen onder het naaimachine door om het net wat korter te maken.

 

Deze voor hun gewoon “de klant ter dienst zijn” is er nu na 35 jaar nog steeds te vinden. Koos en Jannie Vuijk hebben inmiddels de zaak overgedaan aan hun zoon en dochter Michel en Jolanda Vuijk. Samen met Geraldine, die de familie reeds 28 jaar steunt in de verkoop, is het Americain Import House een winkel waar de Vlaardingers graag komen en best trots op mogen zijn!


Broer en zus, Michel en Jolanda Vuijk


Americain Import House “gewoon open” of bezorgt GRATIS thuis

 

Michel Vuijk : “Wij hebben besloten gewoon open te blijven in deze corona tijd, maar wel met aangepaste openingstijden.  Zodat we onze service naar onze klanten gewoon kunnen geven. Uiteraard geheel volgens RIVM norm. En we blijven natuurlijk uw jeans direct en gratis korter maten terwijl u wacht.”

 

De voorjaarscollectie is nu ook volop binnen en daarin zijn leuke aanbiedingen.

Dus komt langs of wilt u niet de deur uit ... bel ons 010-4355371 of stuur een berichtje. In Vlaardingen, Schiedam, Maasland en Maassluis uw artikelen naar U toe zonder extra kosten.

 

 

Jeansstore Americain Import House

Hoogstraat 193 - Vlaardingen

telefoon 010-4355371

www.americainimporthouse.nl


Michel en Jolanda met hun nieuwe voorjaarscollectie1271 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 20 april 2020, 12:49