Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 30 oktober 2020
bewolkt 15° Bewolkt

Formuleshop bezorgt cadeautjes bij u thuis óf bij een ander

Donderdag 9 april 2020, 20:25u

Formuleshop bezorgt cadeautjes bij u thuis óf bij een ander

 

Je kent vast wel dat kleine winkeltje uit de Fransenstraat, de Formuleshop. Je gaat er naartoe als je een paar pasfoto’s nodig hebt voor je paspoort of rijbewijs. Lekker gemakkelijk zo vlakbij het Stadskantoor.

 

Grote collectie kadootjes

Maar waar ze ook bekend om staan, is hun grote collectie kadootjes : Vlaardingse souvenirs, het kleurrijke Pomme-Pidou, Woodart houtartikelen, geurlampen en geurolie van Ashleigh, Burwood en Scentchips en nog veel meer. Ook drukken ze posters tot 1 meter breed, verzorgen ze allerlei soorten fotowerk en doen ze diverse mokken bedrukken met eigen opdruk.

>artikel gaat verder onder de afbeelding<Cornelis Bloothoofd bezorgt thuis

Nu merkt eigenaar Cornelis Bloothoofd als kleine Vlaardingse ondernemer natuurlijk ook de terugloop in het Vlaardings Stadshart door de corona uitbraak. Mensen blijven nu gewoon liever veiliger thuis. Maar als er dan iemand jarig is, hoe feliciteer je diegene dan op een leuke manier en dus met een mooi cadeau ?

 

Cornelis : “Ik ben nog steeds elke dag open, maar er komen helaas maar weinig mensen naar m’n winkel. Dat heeft mij natuurlijk aan het denken gezet en heb wat moois bedacht : Ik bezorg de kadootjes nu gewoon bij de mensen thuis. Of misschien nog wel mooier, bij degene voor wie het cadeau is !”

 

Cornelis heeft een prima webshop waar zijn gehele winkelvoorraad netjes opstaat. Daar kun je gemakkelijk vanuit eigen huis bestellen.

Cornelis regelt dat alles netjes bij u thuis komt óf natuurlijk bij diegene voor wie het cadeau is.

Bijzondere vragen; bel Cornelis op 010-434.44.70

 

Het complete assortiment vind je hier : www.formuleshop.nl of www.formuleshoponline.nlFormuleshop

Fransenstraat 5

3131 CC – Vlaardingen

 

Telefoon : 010-4344470

Email : vlaardingen@formuleshop.nl

 


1392 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 9 april 2020, 20:29