Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Donderdag 24 juni 2021
half bewolkt 16° Half bewolkt

Miriam Kooijman start FaceBook groep Steun de lokale ondernemers Vlaardingen, Schiedam etc

Zaterdag 28 maart 2020, 12:31u

Miriam Kooijman start FaceBook groep Steun de lokale ondernemers Vlaardingen, Schiedam etc

 

Door Cees Groen

 

Vorige week woensdag 18 maart is Miriam Kooijman een FaceBook groep begonnen om de lokale ondernemers te steunen in deze Corona tijd. Het mag duidelijk zijn dat in deze tijd de kleine ondernemers van Vlaardingen (de Local Hero’s) het erg slecht hebben. De bedrijfskosten draaien immers door, maar veel te weinig omzet om deze kosten te kunnen blijven betalen.

 

Miriam is zelf geen ondernemer. Sterker nog, zij is sinds 1 maart werkzoekende.

Bij de “pakken neerzitten” past niet bij haar dus ondernam zij actie en steunt nu de lokale ondernemers met haar facebook groep Steun de lokale ondernemers Vlaardingen, Schiedam etc. Ondernemers worden lid van de groep en kunnen hier geheel gratis hun uitingen, aanbiedingen en reclames op doen. De groep staat uiteraard gewoon op "openbaar", zodat iedereen kan meekijken op Facebook. Ondernemers delen hierbij ook weer van andere ondernemers. Kortom Miriam zit nu middenin dit "sociale web" en steunt zo de lokale ondernemers.

>artikel gaat verder onder afbeelding<Van 0 naar ruim 1.600 leden in 11 dagen tijd !

Miriam : “Ik ben de pagina vorige week woensdag begonnen. Ik vond dat ik echt iets moest doen voor de ondernemers. Maar ja wat? Een pagina was zo gemaakt, vrienden nodigden mensen uit en het balletje ging rollen. Zo gaan we vandaag al over de 1600 leden heen echt fantastisch. Ik hoop dat dit heel veel ondernemers helpt en ze het steuntje in de rug geeft die ze dik verdienen. En ik hoop dat de leden blijven kopen/bestellen.”

 

Word meteen lid

Of je nu ondernemer bent of consument, wordt meteen lid van Steun de lokale ondernemers Vlaardingen, Schiedam etc

 


1330 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 28 maart 2020, 12:36