Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Maandag 10 augustus 2020
half bewolkt 24° Half bewolkt

'IK DENK AAN JE' Binnenstad Bezorgt Box

Maandag 23 maart 2020, 17:35u

IK DENK AAN JE' Binnenstad Bezorgt Box

Zes kleine Vlaardingse ondernemers slaan de handen ineen

 

Ja, u leest het goed. Er is een leuke samenwerking ontstaan bij zes kleine Vlaardingse ondernemers. Onder het motto "Samen sta je sterk en maken we er wat van" presenteren Bianca, Danny, Mo, Bas, Judith en Arjen vol trots de 'IK DENK AAN JE' Binnenstad Bezorgt Box.

 

Hallo allemaal op deze zonnige maandag!

Wat gaaf dat we dit prachtige kadopakket bij jullie mogen presenteren op Vlaardings Nieuws. En het leuke, we bezorgen het gewoon graag bij je thuis !

Met dit pakket haal jij je stukje Vlaardingse Binnenstad in huis en steek je ons, de winkeliers, een (zeer gewaardeerd!) hart onder de riem. Met dit pakket kan je ook hun, die nu niet dicht bij je kunnen zijn, laten weten dat je in gedachten bij hen bent!Wij zijn :

Bianca van Koffie Thee En Zo

Danny van Moois van Mooij

Mo van Slijterij Wijnhandel Tulpglas

Bas van Vitaminstore Vlaardingen

Judith van De Bonte Zebra

Arjen van Passion Groente en Fruit

 

Twee 'IK DENK AAN JE' Binnenstad Bezorg Boxen
Wij snappen dat je, ivm het Coronavirus, even pas op de plaats wil/moet maken met contactmomenten met je medevlaardingers. Maar wie brengt er dan een bloemetje naar je ouders in het verzorgingstehuis? Hoe laat je je jarige zus weten dat je in gedachten met haar meeviert?

En jullie zèlf dan... geen rondje binnenstad om gezellig je boodschappen bij elkaar te sprokkelen?!
Wij zessen bieden jullie NU de oplossing! We stelden twee 'IK DENK AAN JE'
Binnenstad Bezorg Boxen samen!PAKKET 1) €24,99
Danny brengt de lente bij jou thuis met een bos fleurige tulpen, Judith bakte 10 Vlaardingse ijzerkoekjes voor bij de koffie, Bianca selecteerde 6 van haar lekkerste bonbons voor stiekem gùlzig proev....ehm...voor bij de zondagmiddagthee 😉 en die fles wijn* van Mo gaat wel op tijdens het Netflixen!

 

PAKKET 2) €33,50
Danny brengt de lente bij jou thuis met een bos fleurige tulpen, Judith bakte 10 Vlaardingse ijzerkoekjes voor bij de koffie, Bianca selecteerde 6 van haar lekkerste bonbons voor stiekem gùlzig proev....ehm...voor bij de zondagmiddagthee 😉 en die fles wijn* van Mo gaat wel op tijdens het Netflixen!

Bas houdt de dokter de deur uit met een overheerlijke grote fles vlierbessensap en de Hollandse Lambada-aardbeien van Arjen geven je vitamine C- èn je dopaminegehalte een boost (want dit zijn by far de lekkerste aardbeien die wij ooit proefden!)


Pakket 2 hier in handen van Bart is echt heel tof geworden !


Het PR boegbeeld is Bart !

Na wat gebrainstorm of we nou Kylie Jenner, Maan of Nikkie de Jager moesten benaderen als 'pr boegbeeld' voor deze actie, beseften we ineens dat onze grootste troefkaart vlak achter ons rustig de afwas aan het doen was en met één oog de oven met nieuwe batch ijzerkoekjes in de gaten hield....Bart!!! Natúúrlijk Bart!

(PS wees nou maar gewoon blij met deze nieuwste foto voor boven je bed, want hij heeft nog steeds verkering....)

 

We maken het je gemakkelijk op alle fronten

App of bel naar 06-44790379 (mobiel Tulpglas) :

- welk pakket je wil hebben
- waar je het pakket wilt hebben
- of er een kaartje bij moet.


Je krijgt een tikkie terug met een betaalverzoek.

Je betaalt en 1 van ons komt het pakket brengen.

 

Ben je in één van onze winkels en word je spontaan enthousiast bij het idee van zo'n pakket (en geloof ons; Sméagol is er niks bij!), dan hoef je alleen je mobiele nummer bij die winkelier achter te laten en daarna krijg je een appje met instructies! Easy peasy!

 

Let op 1 : vandaag voor 16.00 uur besteld = morgen (gratis) bezorgd in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis.

 

Let op 2 : De samenstelling van de twee pakketten staat verder vast. Dus wil je sap en aardbeien erbij, dan kies je het pakket van 33,50

 

Blijf gezond en liefs van


Danny, Judith, Bianca, Mo, Bas en Arjen ♥️

 

*geef svp aan of je rode, witte wijn of rosé wil hebben òf twee biertjes.3227 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 23 maart 2020, 17:53